Har du koll på dina födelsemärken?





På måndag är det Prickdagen, och då kan du som är orolig besöka en hudmottagning utan remiss. Det kostar ca 300 kronor om du är vuxen.

Men tänk på att 300 kronor inte är mycket när det gäller hälsan! Själv var jag och kollade mina fläckar i december.

Om man upptäcker födelsemärkena i tid, då kan man i många fall hinna bota innan det går fölång! Bara ett litet tips från mig...

Lycka till!

//Anna

Shopping, plugg & magsjuka

Heej!

I torsdags åkte jag till Stockholm för att träffa mina blivande kollegor - vilket härligt gäng vi kommer bli! Jag var defenitivt yngst dock. Tillsammans med tre andra tjejer kommer jag tahand om 3 åringar. Jag börjar jobba den 3 augusti och jag ser verkligen fram emot det. Tänk vilken tur jag har: I juni tar jag studenten, men lägenhet, jobb och möbler samt teknisk utrustning är redan fixat. (Dock behöver vi köpa till en del småsaker)

Om 2 månader kommer jag få somna med huvudert på min pojkväns bröst, och vakna till hans fingrar som går igenom mitt hår varje dag! Underbart.

Jag ser framemot att välja duchdrapperi, diskmedel, gardiner, krukor, sitt plats i soffan och toapapper. Tänk att så små "oviktiga" grejer kan bli så kul och viktigt!

Hur som hels. När jag kom hem från Stockholm så kände jag att allt inte var som det skulle. Jag mådde illa och kände mig yr. Jag mår lite bättre nu, men är inte helt kurerad. Magsjuka.

Men, allt är verkligen inte depp hemma hos mig. I helgen gjorde jag en massa roliga fynd!



 



  • Svarta jeanslegging från Gina Tricot
  • En söt mönstrad tunika/tröja från Kap Ahl
  • Sydde in min balklänning från In Wear NK
  • Studentklänning i märket Elise Ryan, från Elise i Sturegallerian
  • Pärlhalsband med äkta havspärlor från Myrorna
  • Rosebuds läppserat från NK Smink
  • Svarta pumps från en liten butiq (galen rea!!!)
  • Mineral solpuder i märket Isadora från Cubus
  • En rosa tofs med en rosett på från Glitter
  • Färgade armband från Glitter
  • En rosa fjärill att ha i håret från Glitter

Kram på er! Nu är det mer plugg som gäller, prov imorgon.

//Anna

Tokyo (not Paris)

Jag befinner mig just nu i en väldigt stressig vardag. Denna vecka ska 5 (!!) uppsatser vara klara. Lite får jag skylla på mig själv då jag dragit ut på det - men kul är det inte. Jag tänkte att jag skulle vara lite aktiv på bloggen igen, svara på era kommentarer och sånt, tänkte att det inte skulle ta så lång tid. När jag såg att det var tre sidor med obesvarade kommentarer gav jag upp. Suck, fast kul. Bloggens aktivitet får tas upp i början av nästa vecka! På torsdag ska jag nämnligen till STHLM och på fredagen är det planeringsmöte med mitt nya jobb (kull!!).


En smått rolig bild i brist på fantasi!

Vad gör du för att hantera stress?

//Anna

(Förresten titta va snabbt man flyttas ner på topplistorna när man inte är aktiv)

Jag lever - tro det eller ej

Heej!

Min helg i Fjällbkacka blev väldigt lyckad och mysig. Lite segt i slutet då jag märkte vad beroende man är av dator och internet.

Dett har hänt idag:


  • Min första körlektion
  • MVG på projektarbetet
  • Bokning för tid av uttrycking på 2 tänder
  • Stan (köpte lite smycken)
  • Thaimat - oj så gott!
  • Tränat
Har du haft räls eller dragit ut tänder? Gör det ont?

Förövrigt vill jag bara passa på att förklara en grej: Jag kommer inte ha tid för att blogga så mycket den närmaste tiden - det är mycket i skolan och det går före bloggandet.

Jag har lovat länkningar, och de kommer! Ikväll eller imorgon kommer jag att länka  5 personer, så vill du bli länkad: Passa på att säj det nu!

Hoppas att ni mår bra!

//Anna

I ett Fjällbacka där internet inte når fram

Vilket underbart väder det är! Solen skiner och på tomten springer barn och leker. Studsmattan monteras upp, gungorna används och i rabatterna står folk och letar ogräs - jag sitter framför datan och försöker svara på kommentarer.

Som ni märker lät det sista inte så mysigt. Under en kvart har jag lyckats svara på 1 kommentar, jag tror jag ger upp nu. Smickrande att se alla kommentarer men tyvärr får jag vänta med att svara på dem tills på söndag.

Nu ska jag njuta av solen, en promenad längst vattnet låter inte helt fel, eller hur!?

Jag måste bara berätta en till sak. Inatt drömde jag att Kimpan och jag gifte oss. Bröllopet blev lyckat enligt oss, men enligt mamma och pappa var det ett misslyckat jippo! Under bröllopets sermoni växte magen och jag började må illa - 10 min senare födde jag ett barn till våran förvåning. Magen hade nämnligen inte synts till under den stora bröllopsklänningen.

Kim, va säjer du: Är det dax nu eller? (bli inte rädd, skämtar)

Nej, nu väntar kusiner, sysslingar och en lillebror på mig, fotboll står på schemat!

Vad gör ni idag? Har ni några frågor, passa på att ställ dem nu isf, svarar på dem på söndag!


//Hälsingar från en Anna som saknar sin älskling!


Hur kan jag glömma! Tack Stefaniei för ditt värmande inlägg, va glad jag blev! Kolla in hennes blogg - en jättesöt tjej!

Jag ska donera och onanera!

Har funderat över en sak, vad är det som gör att ma kan relatera allt till sex? Inte nog med detta, vad är det som gör att det få en att vika sig av skratt varje gång!

När man var yngre fnissade man så fort man hörde ordet sex. Det där fnisset har inte gott över för mig och mina kära vänner i klassen. Det är inte så att vi tycker det är pinsamt och skrattar av den anledningen, nej absolut inte! Jag vet faktist inte vad det är som gör det så kul.

Jag skulle kunna rada upp en hel sida med tabbar som vi sagt och misstolkat.

En händelse jag kommer ihåg var när vi var ute och gick en promenad:

Det var en man och en kvinna som skulle åka iväg med sin bil, mannen hade en krycka. Mannen satt sig i förasätet och kvinnan stoppade in kryckan i bagaget. Då frågade mannen "Har du stoppat in den?" Och kvinnan svarade, "Ja, jag stoppade in den där bak!"

Haha, va vi skrattade. Men till en början så var det ingen som skrattade högt. Alla skrattade lite tyst för sig själva och sen när man kollade på varandra då bröt det låss..

Jag minns ett annat tillfälle då jag var på jobbet. Jag satt och pratade med arbetskollekorna i fika rummet då samtalsämnet var döden och begravningar. (dystert) När alla hade berättat hur de ville ha sina begravningar frågade de mig, gissa vad jag sa!!

"Ja jag vill iaf krimeras och onanera" Jag märkte att det blev en konstig stämmning och folk började bli röda i anskitet.. Jag tänkte för mig själv över vad jag hade sagt. Innan jag ens visste ordet av det så skrek jag "Donera menar jag!"

Hade detta hänt i skolan då skulle jag nog legat på golvet och vikt mig av skratt, men så var inte fallet så jag låssas som inget och sedan gick jag ut från lunchrummet.

Som en liten avslutning på det hela måste jag berätta om kvinnan som blev av med sin oskuld när hon var 17 år gammal. 30 år har gått och hon har inte gjort om det. Anledningen var för att hon trodde att hon hade pruttat under samlaget, hon vågade helt enkelt inte göra om det! Stackars kvinna tänker jag bara. Du sov nog för mycket på sexuallundervisnings lektionerna...


                                                                                                                                                                                               




Jag gillar er!

Jag måste säja det igen: Jag blir så glad för alla kommentarer - över 100 bara idag. Det är mycket för min blogg! Det börjar gå bra för mig, aldrig mindre än 100 läsare per dag. Kul om ni berättar vad ni gillar och ogillar med bloggen!

Nu är min pojkvän påväg hem till mig, längtar efter honom! Det blir fokus på honom ikväll så kommer inte svara mer på kommentarer. Men imorgon då är jag igång igen!

Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en trevlig fredag imorgon!

Länkningarna till mina prenumeranter kommer imorgon, det blir då tre stycken. Så vill du att din blogg ska bli länkad då är det bara att följa mig via bloglovin och skriva ner det i en kommentar!

Kramar!

Vad händer i helgen? Några roliga planer?

//Anna

Dagens shopping

Idag hann jag springa in till stan en snabbis, jag hittade en heldel - det blev en salig blanding av saker!

Jag köpte följande:

  • Två mascaror, får pasa på när det är rea!
  • Två foundations i olika nyanser, bra med solskyddsfaktor i!
  • Två fina hårspännen
  • En vit kajal penna
  • Blomkol
  • Minimajs
  • Avocado

Vad använder du för smink? Hur mycket lägger du på smink/kosmetika i månaden?

//Anna

Nu ska jag knapra vidare på mina minimajs, nästan ätit upp en hel burk! En massa kommentarer att godkänna.. över 30 stycken - så ni får era svar snart!

Haha, har precis svarat klart på alla.. men vad ser jag då: Jo, 20 nya!

Bilder och sommar minnen!

Vi började våran resa med Alvin & gänget samt lite god dricka

Det fanns många barn på hotellet men det var jag & Kim som lekte mest i poolen
  
Vi bodde väldigt fint, men en dag hyde vi en fyrhjuling och åkte runt på ön
  
Det blev en heldel solade vi poolen, så skönt med solen mot ansiktet och vattnet mot tårna
  
Många skratt på denna balkong. "Kim, kolla jag kan ha en glasspinne på tvären i munnen!"
 
Anna ♥ Kim


 //Anna

Bara en uttråkad Anna framför spegeln

Efter lite plugg och en heldel sittande framför datan så kände jag mig rastlös, det resulterade i pajas framför spelgel och ett träningspass. Vi har en Crosstrainer i källaren så jag joggade 1 mil (är imponerad själv), gjorde även situps, armhävningar och utfall - aj min rumpa!


Otroligt vackra bilder, men jag bjuder på dom!

Jag kollade på Du är vad du äter p TV:n, så lite pepp fick jag.

Tränar du, i så fall vad? Styrketräning eller kondition?

//Anna


Dagens outfit på scen

Idag hade jag, mamma och storasystern Ida en spelning inför 90 pensionärer. Det var både roligt, bra för spargrisen och god mat! Jag blev verkligen rörd när jag och mamma sjung stämmsång till "Aldrig ska jag sluta älska dig", det väcktes väldigt starka kännslor och när jag kollade ut över prubliken satt var och varannan farbror och tant med näsduken i högsta hugg. Jag är så tacksam för att jag och min familj har musiken gemensamt.

 Efter spelningen fick vi blommor och middag, röktlax med koktpotatis. Vi fick alla så mycket beröm, det var kramar och värmande ord överallt, så nu är jag fulltankad med kärlek och värme. Vilken underbar dag det har varit - jag känner att jag lever och mitt liv är underbart!


Visst är det en söt blus!

Jag trodde inte att mitt ansikte var med på bild, därför ser jag så sur ut!

Det kom fram en man till mamma som sa följande:

" Vilka härliga ungdomar du har, att det vill vara med och sjunga här för oss gamlingar! Jag har jobbat med barn och ungdomar i 22 år, och alltid haft väldigt lätt för att få bra kontakt med dem. Nu förtiden går det inte att prata med den yngre generationen. Man blir tagen för en gammal gubbe och ungdomarna undrar bara vad man vill om man pratar med dem!"

Är det inte hemskt att han upplever det så? Jag är inte en av dem som vänder ryggen till den äldre generationen, tvärtom! Tänk va mycke de har att berätta! Det bor en äldre man på samma gata som mig, lite då och då brukar jag komma till honom med en kaka, sedan brukar vi prata om allt mella himmel och jord med både skratt och tårar.

Har du någon speciel relation till en äldre person?

//Anna

Synd när ni kommenterar som anonyma personer, kan ju inte svar då! Så om ni inte fått något svar från mig, kolla om ni glömt skriva i namn och bloggadress, för jag svarar på alla kommentarer! :)

Ett psykställe i Kina

Jag ska berätta om en rolig händelse från i höstas. Jag och min vän Mikka var båda på dåligt humör så vi bestämde oss för att ha en myskväll med lite dricka och godmat. Några glas senare och med mätta magar ville vi att fler folk skulle vara med oss. Jag bestämde mig för att ringa min kompis Joel, självklart trodde jag att jag kunde numret utantill.

Gubbe:  Hej och velkommen!
Anna: Ja, hej hej på dig också. Kan jag få prata med Joel?
Gubbe Jyel, han jobbar inte här.

Jag funderade, något stämde inte..

Anna: Vart har jag kommit?
Gubbe: Dy har ringt till ett psykställe i tjiina
Anna: Va! Oj, då har jag rint alldeles fel! Ett psykställe i Kina säjer du... Men shit, fattar du inte va coolt detta är!? Jag ringer fel nummer och hamnar på ett psykställe i Kina, inte nog med att du är Kines, du svarar på Svenska!
Gubbe: Nej nej, inte psykställe, ett fiiikställe i Kinna.

Haha, det blev mycket skratt. Det roligaste var Mikkas min under mitt samtal, hon fattade ju ingenting.

Ha en bra dag!

//Anna

Länkar till bra bloggar

Va kul! Jag blir så glad när jag får snälla och uppmuntrande kommentarer. Det är väldigt lätt att genomskåda vilka det är som ger komplimanger för att man ska lägga till dem på bloglovin etc. Men ikväll har jag fått många kommentarer som gjort mig glad. Jag ska länka tre bloggare som jag gillar lite extra:

1.) Johanna
(för du hette väl så) Jag gillar hennes blogg främst för att hon verkar vara en person som är sig själv rakt igenom. Jag beundrar henne också för att hon inte ger upp utan kämpar. Om vad får ni fråga henne, så gå in på hennes blogg!

2.) Hanna jag gillar hennes blogg för att hon gjorde ett bra "första intryck". Hon är ett exempel på de personer som jag fått en komplimang av uta något "i baktanken".  Om hon nu hade det så dolde hon det bra iaf! Haha. Titta in på hennes blogg om du vill läsa korta innehållsrika inlägg med många bilder.

3.)
Amanda är en rolig tjej att prata med, hon vet mycket som jag själv blev förvånad över att jag berättade. Trevlig blogg har hon också! Vill ni veta vad jag berättade för henns så får du gå in på hennes blogg och leta!

Sådär, med andra ord du tjänar på att vara trevlig mot Annapanna Gillner!

Sov nu så gott så hörs vi imorgon! Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp grönt te och kolla på Andra Avenyn.

//Anna



Tips på hälsosam kost!


Jag tror inte på dieter som kan få en att bli trådsmal på några veckor, men jag tror på rätt kost för en hälsosam och sund kropp. Nu inför sommaren vill man självklart vara i form så jag har i 2 veckor kört med en speciell kosthållning (med undantag under påskhelgen). Jag utesluter och förbjuder inget, men jag använder alternativ!  Här får ni några exempel:

Vanligt pasa - fullkornspasta
Godis - nötter, lakrisrötter
Grönsaker med dipp - en mager gräddfil
Vitt bröd - knäckebröd som är grovt
Läskt - Kolsyrat vatten
Juice - Färskpressad, tex brämhult
Pålägg - mjölkfritt smör, nyckelhålsmärkt mjukost, avocado, smörgåsgurka, paprika
Småätande - solrosfrön, osaltade cashewnötter, paprika, morot

Sen får man inte glömma alla nyttugheter i frukter! Gott är det också, man kan göra det roligare om man fixar en enkel fruktsallad, både till frukost på filen eller till mellanmålet med keso.

Dagens middag blir idag fullkornspasta med röktlax, avocado och majs, gärna lite senap på också - så gott!!


Gör du något speciellt inför sommarn? Tycker du som jag att hysterin kring att få en "sommar kropp" är överdriven? Jag undrar en sak, varför vrålträna och dra ner på maten under våren.. det är ju bättre att leva sunt genom att träna och då kunna äta lagom av allt under hela året!



//Anna

Ibland får jag inte till det!

Här är några bilder från förra våren. Klockan var runt 2 på natten och jag ville avsluta kvällen med att hjula...  det gick inte så bra. Nog för att Kim kan ta båda benen bakom ryggen, men lite vig är jag allt!

    
 

Tillslut fick jag till en sne hjulning, men sedan gav jag upp.


                                                                                                                                                                                               //Anna

Tisdag - ny dag!

God morgon på er! Allt bra?

Idag är en dag då tiden står still, trots att klockan bara är halv 11 så önskar jag att det är kväll. Inget planerat så känner mig lite rastlös. Jag skulle träffat en Joel idag klockan 11 men de jäveln hade kollat fel på sitt schema - bajsunge! ^^

Förslag på vad man kan göra för att få tiden att gå?

//Anna

Ny data


Snart är denna data min - MacBook vit! Är den inte snygg? Det kommer bli mitt dyraste köp, om man bortser från mina greklands resor.


Vad använder du för data? Vad är ditt dyraste köp?

//Anna

En fet humla

Nu är jag hemkommen från ett genrep inför onsdagens speling, det känndes bra!

När vi var inne i lokalen och övade så såg jag en humla - en väldigt stor och fet humla!

Anna: Jag fattar inte hur humlor kan  flyga, dom är ju så stora!
Ida: Vad menar du?
Anna: Nej men asså getingar är ju små så jag fattar att dem kan flyga, men tänk på att humlans vingar ska orka hålla upp den stora runda kroppen. Lite cool är det faktiskt!

Ida kollar på mig som om jag vore dum.

Ida: Skojar du med mig eller? Tycker du att det ärkonstigt att en humla kan flyga för att dom är tjocka? Du har inte tänkt på att flera tjockisar kan transporteras på ett och samma flygplan? Det är liiite tyngre än en humla!

//Anna

Sommarbild!

Jag längtar verkligen efter sommaren. Det är underbart nu när solen börjat sticka fram! Gillar denna bild för att havet ser så otroligt inbjudande ut. Något som är mindre snyggt på bilden är min bränna, ser ni randen mellan ryggen och magen?




Längtar man inte utomlands och till sommaren när man ser denna bild?

//Anna

Inatt var jag tydligen otrogen

Imorse när jag vaknade låg Kim och kollade på mig. Jag kollade på honom och färväntade mig ett "Godmorgon älskling", men det fick jag inte. Han kollade på mig med en sur blick, sedan sa han: Du är ju dum i huvudet, dumma idiot!

Jag behöver nog inte berätta att jag blev chockad! Jag och Kim brukar aldrig bråka, och allra minst brukar vi säja dumma kommentarer. Jag frågade med lite förvirrad röst vad det var han menade, varför jag var dum i huvudet.

- Ja, men du var så jäkla dum i min dröm, du tog hand om ett barn som inte hade en mammma. För att göra barnet så glatt som möjligt så blev du tillsammans med pappan till barnen. Usch!

Haha, stackarn hade haft en madröm! Efter lite övertalning om att det baara var en dröm och några minttuggummin senare så fick jag min morgonpuss.

Hans dröm var helt tvärtemot min. Jag drömde nämnligen att Kim och jag gifte oss i rymden. När vi var klara skulle vi hoppa ner till jorden igen, men det var bara jag som vågade, Kim tog rymdraketen tillbaka. Men jag hoppade med huvudet före sedan gjorde jag en snygg volt innan jag  hamnade i havet utanför min ö. Haha.

Brukar du komma ihåg dina drömmar?

//Anna

Glad påsk!

Godmorgon! Jag vet att klockan redan är halv tre, men jag sov ut idag så vaknade nydligen - skönt! Idag kommer hela familjen med respektive. Det blir påsklunch med ägg.. hm vad äter man mer på påskbordet? Sedan ska alla barn, även jag få leta efter påskäggen med godis i. Jag vet redan vad som ligger i mitt;) Eftersom hela familjen kommer vara samlad så ska jag försöka vara lite social, det blir alltså lite mindre bloggande idag.

Hur firar ni påsken? Vad brukar ni få i äggen?


//Anna

Ballar - snoppar eller pungkulor?

Jag William och Kim sitter och kollar på film, under en TV reklam pratar de om Ballar av stål. Då dyker följande samtalsämne upp bland oss tre. Vad är egentligen ballar av stål? Är det snoppar , eller pungkulor?

Kim och William säjer att det är snoppar.. Men jag påstår att ballar är pungkulor, och en balle är en snopp.

Hjälp oss reda ut detta!

//Anna

Svaren på frågorna!

Vad tycker du om mest på sommaren? Ledigheten, sommarkvällarna, grillingarna, korta klänningar, den varma asfalten mot fötterna och all glass!

Vad skulle du göra om du vann en miljon ? Jag skulle först och främst ta med min familj och Kim på en resa till Thailand. Jag skulle även lägga undan några 100 000 inför framtiden. Någon barncancer fond skulle få ett bidrag från mig, och jag skulle fixa ett fadderbarn! Men självklart skulle det bli mycket shopping också!

Om du skulle vara ett djur, vilket vill du vara och varför? En sköldpadda! Tänk va skönt att ta allt med lugn och ro. Om någonting blir obehagligt kan man bara sticka in huvudet, och vipps är man ”hemma”.

Om du fick önska dej en sak vad skulle det vara? Lycka och frisk hälsa för mig och mina nära. Vad tycker du om att göra? Jag gillar att umgås med människor som jag tycker om, pela piano, shoppa, festa, baka och slappa framför datorn.

Vilken stad bor du i? Den góa, gláa stan Götteborrg!

Vad är det bästa med att blogga? Det är ett bra sätt att nå ut till många personer, och jag älskar att svara på era kommentarer och få respons på det jag gör!

 Tjänar du pengar på din blogg? Nej, jag har inte kollat upp det ännu. Jag fick ett erbjudande via mailen, men tyckte det verkade skumt. Var noga innan du ger ut dina kontoupgifter!!

Hur ska du fira din student? Min skola har ingen skolgård så vi kommer åka Paddan (en båt) genom stans kanaler. Familj och vänner kommer sedan möta upp mig för att åka hem och ha en mottagning med massa folk. Det ska bli så spännande – jag läängtar!

 Hur bor du? Med familjen? Jag bor i en villa med min familj, mamma, pappa, lillebror, katt och en stora syster som kommer och hälsar på ibland. Eftersom vi bor på en ö så har vi även en övernattslägenhet inne i stan där jag brukar vara med Kim, det är när jag är där som min uppdatering blir så dålig!

Är du religiös? Annapanna är inte religiös, men hon är absolut troende och tror att det funnits en man som Jesus!

Om du var tvungen att välja bort dina bästavänner eller din pojkvän vem skulle du valt då? Den är dum nog att ge mig ett sånt ultimatum skulle bli bortvald med en gång. Eftersom jag har världens underbaraste pojkvän och de grymmaste vännerna kommer jag aldrig behöva göra ett sådant val! Det är viktigt att inte ta sin omgivning förgivet.

Hur bra är ditt självförtroende på en skala 1-10 ? Det pendlar från dag till dag, men det ligger nog och väger mellan en 7:a och 8:a.

 Vilket är ditt bästa sommarminne? Alla somrar utomlands med familjen och Greklands resorna med Kim. Fast just nu skrattar jag för mig själv när jag tänker på min första fylla! Haha. Jag och en kompis utanför öns brandstation klockan halv 3 på natten, tidigare under dagen hade jag ätit en jordgubbstårta.. tro mig – det märktes! Ett annat minne som är extra stark är från när jag dagen efter en lyckad fest satt på en gunga vid havet och lyssnade på Daniel Dilemmas Morning Train – då kände jag livet inom mig!

Vad föll du för hos Kim? Hans utseénde vad det som fick mig att bli intresserad av honom. Hans blonda hår ihop med de ljusblåa ögonen gillade jag! När jag sedan lärde känna honom så växte han i mina ögon genom hans otroliga personlighet. En person som är så omtänksam, tacksam, rolig och kärleksfull som han är svårt att hitta! <3

Vilken linje går du?
Jag går media på Cybergymnasiet i Göteborg!

Vad ska du göra efter studenten?
Efter studenten ska jag få räls.. grrr. Men jag ska också flytta ihop med Kim i en lägenhet i Stockholm, där ska jag jobba på en förskola – ska bli så kul!

Hoppas ni är nöjda med era svar! Fortsätt att ställa frågor jag sparar alla!

//Anna

Dagens blogg(are)

Att välja en prenumerant är väldigt svårt! Jag gjorde dett lätt för mig så lottade slumpvist ut en av er. Men här kommer i alla fall dagens prenumerant:

1.) Paula har en mycket trevlig blogg, hon skriver om sin vardag och lite annat smått &  gott. Många av hennes texter är korta och därför lättlästa!

Titta gärna in på hennes blogg!

Vill du bli länkad imorgon? Ge mig en kommentar där du skriver att du är prenumerant av mig via bloglovin samt att du vill bli länkad!

//Anna

Frågestund!



Nu vill jag ha era frågor! Jag har redan ett par, men jag vill ha fler att svara på!
Fråga exakt vad du vill, det är ändå jag som bestämmer vad jag vill läma ut
.

//Anna


Över 200 läsare

Jag känner att det går bra nu. Flera nya prenumeranter, över 200 läsare och jag har klättrat uppåt på bloggtopp listor. Som jag tidigare nämnt så får man ju se hur länge det håller i sig, men jag hoppas att min blogg fortsätter att utvecklas till det posetiva!

Glöm inte att berätta vad ni tycker om min blogg. Har ni sypunker på den vill jag gärna höra dem!  Jag har fått ett antal frågor men sparar dem till kommande frågestund, kanske är det dax för en imorgon?

Sov gott!

//Anna

Ett steg för bröstcancern

Kopierade denna från http://nallem.blogg.se/


Denna kvinna går för bröstcancern. Kopiera och låt henne gå vidare tänk på de drabbade, DU kanske är en av dem!?

//Anna

OBS: Det måste rullas på rätt sätt!



//Anna

Min Lilla lillebror börjar bli stor!

Jag har umgåts endel med William under veckan eftersom det är påsklov för oss båda. Idag när vi var påväg till frisören ringde hans telefon:

William: Tudeloo! .... Okej, hörs senare!
Anna: Haha, hur svarar du egentligen?
William: Vadå, jag och Kalle brukar svara så..
Anna: Men igår när han ringde sa du ju: Wazzzap!
William: Ja vet, men det var ju en anna Kalle.
Anna: Jaha, okej.. Hm

Efter en stunds funderande kom jag i fund med hur olika man faktisk svarar, beroende på vem det är som ringer.

Anna: Men om mamma och pappa ringer, hur svarar du då?
William: Typ, a hallå, vad vill du?
Anna: Haha, det låter ju trevlig.
William: Då ska du höra hur jag svarar alla tjejer som ringer konstant. När jag inte orkar ingnorera dem brukar jag svara: Vad är ditt problem? .. Jäkla stalker tjejer asså.

Tänker ni samma sak som jag! Min lillebror börjar bli tonåring, sakta men säkert kommer den lilla 11 åring som han nu är förvandlas till en uppkäftig 13 åring.. Eller kanske inte, nej min lillebror kommer aldrig blir stor. Han kommer alltid vara en liten oskyldig ängel! William <3

Hur svarar du i telefon?

//Anna

Nytt fräscht hår!

Produkter som jag använder till mitt hår!


Såhär blev det efter klippningen! Observera att håret inte är rött irl.


//Anna

Dagens prenumernat(er)

Detta var ju jättesvårt! Jag fick många fina kommentarer av er och det var väldigt svårt att välja. Men eftersom jag inviger denna kategori idag så länkar jag tre stycken! En av dem är slumpmessigt val, och två av dem skrev kommentarer som värmde lite extra!

1.) Andréa är en 22 årig tjej som utbildad in om skönhet- och teatersmink. Du får många bra tips hos henne!

2.) Hanna skriver om mode och alla vardagliga små ting. Jag älskar hennes bloggdesign!

3.) Amanda, vad skriver hon om ? Det vet jag inte, men det är därför jag alltid återkommer till hennes blogg. Hon skriver om  
allt, och lite till på ett intressant sätt!

Kom ihåg att imorgon är en ny chans, men då blir konkurrensen större, för då kommer jag bara att välja en blogg! Passa på att bli prenumerant av min blogg och ge mig en kommentar om att just Du vill bli länkad. Ni som redan skrivit att ni vill vara med, ni är medräknade så nu behöver inte skriva det igen. Men fortsätt gärna att kommentera.

//Anna

Livsnödvändiga tips!

Om du vill ha något dyrt så fråga mormor och morfar. Matthew, 12 år

Sov med kläderna på så är du redan påklädd på morgonen. Stephanie, 8 år

Spola aldrig toaletten när din pappa är i duschen. Lamar, 10 år

Fråga aldrig om något som kostar mer är femtio kronor när dina föräldrar håller på med deklarationen. Carrol, 9 år

Irritera aldrig en gravid mamma. Nicholas, 11 år

Var aldrig så mätt att du inte orkar någon efterrätt. Kelly, 10 år

Var kritisk mot cafeteriamat när det ser ut som att den rör sig. Rob, 10 år

Berätta aldrig för din lillebror att du inte tänker göra som mamma säger. Hank, 12 år


Kom ihåg att du aldrig blir för gammal för att hålla din pappa i handen. Molly, 11 år Lyssna på din hjärna. Den har mycket information. Chelsey, 7 år

Utmana aldrig din lillebror att måla familjens bil. Phillip, 13 år

Haha, de barnen, de barnen..

//Anna

Nya läsare!

Va kul med alla nya läsare, jag har fått över 100 nya läsare idag - kul! Hoppas ni har kommit hit för att stanna. Glöm inte att börja prenumerera på min blogg via bloglovin. Varje dag kommer jag från och med imorgon länka en person varje dag.

Nu väntar sängen på mig, ska bli så skönt att ta på sig nattlinnet och krypa ner i en varm och nybäddad säng! Imorgon ska jag klippa mig och sedan åka och indhandla lite påskmat.

Sov så gott!

Vet du varför vi firar påsk?

//Anna

Jag ska skära av minta tuttar!

Nej det är inte så hemskt som det låter. Jag har inga planer på att skära av mina tuttar, men det hade en flicka jag passade för ett tag sedan. Jag vill inte nämna hennes riktiga namn men hon är 5 år och vi kan kalla henne för Lilja.

Anna står framför spegeln och byter om till en åtsittande t-shirt. Lilja kollar på henne med en frågande min.

Lilja: Hm, har du tuttar Anna?
Anna: Haha, jaa. Tuttar, bröst.. kalla det var du vill men det har jag, Du kommer oxå få stora när du blir äldre!
Lilja: Ohnej, fy! Jag vill inte ha det.
Anna: Det tror jag du kommer vilja ha när du blivit äldre. Din mamma har det, tycker du inte det är fint?
Lilja: Jo, mamma har det, men hennes är så små att de inte syns... Om jag får tuttar, då ska jag skära av dem med en kniv, eller kanske funkar saxen bättre!

Kan ni förstå att jag fick en chock! Vad skulle jag skvara på det? Stackars liten.

Skulle du kunna tänka dig att operera in silikon?

//Anna

Ormen i paradiset

Jag måste bara slänga in ett kort inlägg innan jag, William och Kim åker till äventyrsbadet. Har ni någon gång besökt Ormen i Paradiset? Om inte, gör det! Jag säjer inte att ni kommer gilla det, men jag kan garantera er chock! Det är en blogg där två personer tar kort och filmar när de har sex på konstiga ställen som vi läsare får bestämmer.


Det är inga vackra kärleksbilder ni kommer få se!

//Anna

Sommarens vill ha!



Jag har alltid haft en förkärlek till sommarkläder i seglarstil. Kanske är det för att jag är en ö-tjej?

//Anna

Ny design!

Jag skulle hjälpa en tjej med hennes bloggdesign, men jag tyckte att den blev så bra så jag tog den själv. Haha. Den nya desigen känns mer anpassad till årstiden, min förra var ju väldigt svart.

Förresten har ni sätt att jag flyttats upp på topplistorna:

  • Plats 10 på Topblogarea - kategori humor
  • Plats 73 på  Bloglovin - kategori humor
  • Plats 74 på Toppblogg
Lite framsteg gör jag i alla fall - kul!

Hoppas att ni är nöjda med eran dag och att ni får en bra  morgondag!

Är det något ni saknar i bloggen, vill ni ha mer frågestunder, bilder, listor, roliga citat/händelser eller annat?

//Anna

Detta här är jag:

Du heter: Anna Carolina Hedwig Gillner
Smeknamn: Änapääna, Nassen
Beroende av: Kärlek & värme
Vem behöver du mest just nu: Kim
Vad tror folk om dig? Vet inte, men jag hoppas att ser mig som en glad och omtänksam person. Vad tror du om mig?
Vad säger du för att imponera på någon? Kan jag få tända min Cigg på dig, du är ju så het! Haha. Nej raggningsrepliker är inget för mig. Ett leénde och en komplimang kanske!
Hur imponerar man på dig? Fråga Kim, han vet! <3
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja! Jag kan skratta åt mina egna skämt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ska vi ses imorgon? Puss
Äger du några converse: Jaa, ett par helvita!
Sprit, cider, vin eller öl: Är det fest eller utgång dricker jag gärna cider och shottar. Annars är vin alltid gott!
Brukar du bli för full: Beror på, är sprit inblnadad så ja. Har dock uteslutet sprit de senaste gångerna.
Vad har du för mobil operatör: Tele2 Snackis

Nästa mål i ditt liv:
Klara av eget boende, jobb och eget ansvar för allt!
Hur svarar du i mobilen: Hello/hällo!
Vem ringde du senast? Kimpan
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kul, då ses vi imorgon!
Antal timmar sömn inatt: 10
Sov du ensam: Nej, min prins sov brevid mig
När mår du bra: När jag är med människor jag tycker om & när solen skiner på mig
Hur känner du dig nu: Trött och tom i magen
Vad tycker du om fötter: Jag gillar Inte mina fötter!
Vad saknar du: Min mormor
Hade du en bra kväll igår: Ja!
Favoritdryck på morgonen: Färskpressad juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: 23:00
Är du blyg? Nej! Men jag är inte framfusig, så kan nog uppfattas som blyg av många.
Har du spytt offentligt: Haha, japp.
Är du nöjd med ditt liv: Jaa! ^^
Är du bortskämd: Jag blir bortskämd, men jag tycker inte att jag är bortskämd.

Vad gör du i morgon:
Åker till Åby badhus med William och Kim
Vad är det värsta du vet? När människo jag tycker om mår dåligt, lögner och orättvisor
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Oprah!
Vad längtar du till? Sommaren!
Vad är det finaste du fått? En halsband av mamma och pappa med en ängel på, samt 20 röda rosor och ett hjärthalsband i silver av Kim.
En speciell dag du minns?: 15/07-98 min lillebror kom. 01-01-02 min mormor dog. 27-03-06 jag och Kim blev tillsammans.
Hur gammal är du?: 18, 90:a
Vem vet mest om dig just nu? Kim och Mikka <3
Om fem månader: Bor jag i en lägenhet med min älskade älskling!
Du samlar på: Fina minnen
Gröna eller röda äppeln: Röda!

Har du sovit i din egna säng igår natt?
Nope.
Har du strumpor på dig nu: No
Vad ska du göra ikväll: Kolla på andra avenyn och prova badkläder
Är det okej att gråta: Ja!
När grät du senast: I lördags
Bär du glasögon eller linser: Nej, men behöver glasögon!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 12-13
Vill du gifta dig: Ja!
Vill du ha barn: Ja!
Solar du ofta: Nej, men på våren och sommaren blir det en heldel.
Är du bra på att laga mat: Tror det. I alla fall på att baka

Hur vig är du:
Inte alls, fast jag har enligt läkare överrörliga leder
Vad dricker du helst när du är törstig: Té eller kallt vatten
Tror du på ett liv efter döden: Jaa!
Tycker du om sushi: Ja, det är en av favoriträtterna!
Vad äter du helst när du ser på film: Nötter.

Bor dina föräldrar tillsammans: Japp
Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Blågröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaa.
Biter du på naglarna: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: Inte mycket just nu, men när jag har mina perioder blir det ca 3-4 ggr i veckan
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner och kärleken

Vem är du? Gör testen och skicka i en kommentar så vet jag vem du är!

//Anna

Kläderna från Ellos

Känns som att jag fyller år! Det blev ännu mera nya kläder nu när beställningen från Ellos kom - äntligen! Alltind passade mer eller mindre, så jag är nöjd! Bildkvaliten är inte bra, men jag tror ni står ut ändå!



Det blev lite smått & gott att ha under också, men Kim har patent på att se det!

//Anna

Gårdagens inköp!

Som jag innan nämnt så var jag, Kim, Mikka och hennes Micke på Lager 157 igår. Det blev en riktigt mysig utflykt. Vi åkte förväntansfulla till affären, men åkte hem desto besviknare - sortimentet var riktigt utplockat och det fanns inte mycket att köpa! Jag hittade en hoodtröja och en cool leopardskaf. I en närliggande liten smyckeaffär hittade jag däremot ett otroligt sött armband som fick hänga med hem!


Efter en heldags (försök till) shoppande var vi alla hungriga och sugna på att hitta på någonting mer. Det soliga vädret och de 4 små kurrande magarna bestämde att vi skulle grilla. Majskolvar, oxfilé, korv, potatissallad, chips, vetepinnar och vindruvor var gårdagens meny. En härlig dag blev det! Kvällen avslutades med att jag och Kim sov i min övernattslägenhet inne i stan, därav den dåliga uppdateringen igår.

//Anna

Oarbetad vetedeg

Idag när jag satt i en väntkur så tjuvlyssnade jag på ett äldre pars konversation. Samatalet handla om en artikel från expressen.

Tanten: Rune, kolla hennes mage! 80 kg har hon gått ner.
Rune: Oj, herregud, det krävs viljestyrka för det.. Det är nog det du och jag saknar.
Tanten: Jo, det är sant. Men titta hur hennes mage såg ut. Jag går i alla fall inte runt med en oarbetad vetedeg på min mage!

Till saken hör också att det äldre paret var kraftigt överviktigta.

//Anna


Bränna pengar

Nu är det dax! Nu blir det shopping på Lager 157 och jag är taggad. Inte minst för den lilla bilfärden ner i landet! Jaag hör av mig när jag är hemma igen, och då ska jag visa mina fynd (om jag hittar något!)

Ha en bra dag!

//Anna

Shopping

Just nu sitter jag och klämmer på Kims rumpa, den är riktigt hård! Jag får nästan komplex för min egna...
 
Men nu till sak. Imorgon ska jag, Kimpan, Mikka och Micke åka till Lager 157 - det ska bli riktigt kul! Jag hoppas på en massa bra fynd. Min garderob skulle behöva lite nya vårkläder, kanske några härliga kläningar.

Hoppas att ni kommer sova gott, det kommer jag. Äntligen får jag somna brevid min älskling igen!

// Anna

Gästbloggar

Hej, då var Mikka tillbaka i Annas blogg. Hon bad mig att gästblogga lite nu när hon inte är hemma, hon saknar er redan. Därför tänkte jag nu ladda upp lite bilder som Anna troligtvis inte har sett innan (alltså inte godkänt), möjligtvis har hon sett dom på min kamera.

Men nu mina vänner här kommer några bilder på mig och min kära vän Anna!





Inte så farliga bilder, så jag hoppas inte du har något emot dom Annapannapuss. En sak till Anna, varför är jag alltid på vänster sida och du på höger sida på alla bilder?

Vi hörs nog någon gång igen. Ha det bäst!       //MIkka

Länkar till mina prenumeranter

Godmorgon på er!

Idag har jag en rolig dag framför mig. Först ska jag äta thaimat och prata gamla minnen med en vän, och sedan ska jag förhoppningsvis träffa pojken min!

Jag har en liten nyhet till er! Alla som prenumererar på min blogg kommer att bli länkade på min meny! Jag håller på med inställningarna nu, så det kommer nog upp imorgon. Passa på att bli prenumerant du oxå! Det är bara att trycka på den översta knappen på menyn.

Ha en underbar dag alla ni!

//Anna

Nya leggings

Nej, jag har inte gjort någon shopping under kvällen, men jag har varit uttråkad och tagit kort på mina nya leggins som jag köpte i fredags. Jag vill ha ett till par, fast i svart modell!


Jeanslegging, hiss eller diss?

//Anna

Mys i sängen

Nu är jag hemma efter en heldags kalasande, jag kan garantera dig om att jag är MÄTT... och trött! Jag ska faktiskt gå och mysa i sängen nu, skönt med tidiga kvällar ibland.

Ni är knepiga ni mina läsare, majoriteten av er gillar bara kaffe, inte té. Men där håller jag inte med er. Jag har aldrig druckit en hel kopp kaffe, däremot går det inte en ända dag utan att jag dricker té. Har ni druckit Expresso house´s chaillatte? Den är oslagbart god. Jag skyller på Mikka för att jag är beroende av denna dryck!

Nog om detta ointressanta ämne.

Imorgon är det en ny dag och jag träffa en gammal vän till mig. Det ska bli såå kul och spännande! Inte träffat henne på 9 år! Vi var som bill och bull när vi var små så det kommer nog gå bra imorgon.

Vad ska du göra under påsklovet?

//Anna

En onödig fråga!

Vad föredrar du, kaffe eller té?

//Anna

Kalas!

Idag blir det kalas och mindre bloggning!

En rolig kommentar från imorse:

William: Men mamma, jag orkar inte åka in!
Mamma: Skärp dig, hon fyller bara 25 pr en gång om året!

HAHAHA!

//Anna

Ny design

Ger du den ris eller ros?


//Anna

Blondinbellas blogg hackad!

Jag tror att många av er har lagt märke till att det inte går att komma in på blondinbellas blogg. Hennes blogg har blivit hackad och ett flertal bloggar från spotlife har stängts ner. Det förvånar mig Inte att folk har ägnat sig åt detta, men det känns inte riktigt rätt.

Tänk dig själv om någon skulle komma in på ditt kontor och slå undan allt du hade på ditt skrivbord, det är lite utav samma sak. Vad tycker du om saken?

Läs om det här.

//Anna

Vill ha!

Tänk er detta i en lägenhet med ljusa väggar och möbler i vitt!


//Anna

Projektarbetet är klart!

Yes, yes, yes! Nu är projektarbetet över, det är en enorm lättnad - Cissi, du och jag är jäävligt grymma!

//Anna


Svar på frågor!

Godaste glassen du vet? 

Jag äter inte glass med mjölk i så favoriten är nog Solero Exotic!


Hur blev du och kim tillsammans?

Vi gick på samma skola men i olika klasser. Skolan hade en temavecka hösten 2005 och då skulle två från varjeklass bilda grupper 6 om 6. Jag och Kim kom i samma grupp. Min första tanke när jag såg honom var: Gud va snygg han är!!

 

Jag berättade för mina kompisar om killen i min grupp men det ända dem sa var: Anna lägg ner, visst är han snygg men det finns snygga killar som inte går på skolan! Jaha, tänkte jag. Ett antal blickar som möttes och några få ord var det ända som hände.

 

Efter 4 månader addaden en kille mig på MSN. Det var Kim! Det visade sig att han hade spanat in mig och försökt få tag på mig ända sedan hösten. Han hade ringt runt till en massa Ann´or som bodde i skolans område, men ingen av dem var jag. Inte så konstigt eftersom jag bodde en bit därifrån.

 

Hur som helst så blev jag överlycklig och vi började träffas mer och mer. Efter 2 månader med en heldel pussar och filmkvällar ihop så beslutade vi oss den 27 mars för att bli Anna-och-Kim! <3

 

Ett långt svar!


När "förlora" du oskulden?

 15, skulle fylla 16.

 

Va ska du hitta på i sommar?

 * Tandställning

 * Umgås med familj och vänner

 * Jobba på Sahlgrenska

 * Köpa inredning till Kims och min lägenhet

 * Bli brun

 * Grilla och dricka cider på klippor

 * Få myggbett

 * Padla

 * Bada

 * Åka till Krakow, Fjällbacka och Viken

 * Flytta

 * Byta till mitt nya jobb den 3 augusti

 

Hur mår du?

Tack jag mår bra! Livet leker och flyter på just nu. Jag är lycklig, kär och frisk!

 

Vad är ditt drömyrke?

Svårt. Jag ändrar mig väldigt ofta! Men tidningsredaktör, förskolechef och projektledare för hotell management är vad som känns mest lockande just nu.

 

Vad är det mest pinsama du har vait med om och som du helst bara önska att du glömde?

Jag tappade byxorna på spårvagen en gång! Jag hade brottom och sprang för att hinna med spårvagen. När jag väl hade satt mig ner på ett säte såg jag att byxorna hade åkt ner till fötterna! Haha.

 

Var köper man rosa cigg?

Jag vet tyvärr inte vart du kan köpa dem! Men vet att det finns ett märke som bland annat har rosa cigg, Sobrine Cocktail. De har ciggarett i olika pastellfärger. Man kan även köpa ett paket som bara innehåller rosa cigg.

 

Annars har du ju dem svarta Black Devil som smakar vanilj/choklad och som finns i en välsorterad tobaks affärr

 

 Vilket program läser du?

Jag läser sista året och går på en mediautbildning.

 

Vad är det för jobb du har fått?

Fast tjänst på en förskola i Stockholm. 75 %

 

Avslöja en hemlighet är du snäll!

Om jag berättar det är det ju ingen hemlighet längre! Men jag har gjort flera små saker. Gett ut fel nummer till killar. Skyllt på andra när det är jag som ställt till med grejer. Tagit pengar av min lillebror. Bytt prislappar på kläder jag köpt. Gjort sönder en soffa på en skola. Listan kan göras lång!


Hur kommer det sig att du började blogga?

Jag älskar att skriva! Jag gillar även att vara delaktig i diskutioner. Genom att blogga får jag både skriva av mig och ge, samt få respons av er! Det är verklige kul nu när jag har fler läsare.


Hur ofta brukar du gå på toa? EXAKT!

Jadu, jag vet inte exakt. Men jag har monterat upp en övervaknings kamera på toaletterna nu, så förhoppningsvis kan jag ge dig ett EXAKT svar under nästa frågestund!

 

Vill du ha barn?

Självklart vill jag har barn! Många ska det vara..

 

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?

Jag skulle först och främst ta med min familj och Kim på en resa till Thailand. Jag skulle även lägga undan några            100 000 införframtiden. Barncanser fonden skulle få ett bidrag från mig, och jag skulle fixa ett fadderbarn! Men självklart skulle det bli mycket shopping också!

 

Tack för era frågot. Detta var ju riktigt kul! Får göra om det när ni har nya frågor.

//Anna

 


Svaren kommer imorgon

Oj! Det blev fler frågor än vad jag trodde att jag skulle få! Jag ska ha projektredovisning imorgon så behöver sömn. Jag svarar på era frågor imorgon. Så fortsätt fråga, ni har hela natten på er!

God natt & Sov gott!

//Anna

Frågestund!

Jag har fått 4 kommentarer om folk som vill att jag ska ha frågestund - visst, varför inte!


Ställ era frågor, så lovar jag att svara på allt, vare sig det blir 3 eller 20 frågor!


//Anna

Min - bara min!


Finis <3

//Anna

Jobb, jobb, jobb, jobb!

Jag är glad!
Denna dag är mycket bättre än gårdagen!
Jag känner mig lättad!
Älskling, snart smäller det!

JAG HAR FÅTT JOBB!!

//Anna

Sommar shopping!




//Anna

För mycket på en dag

Detta är verkligen ingen bra dag! Som om inte det som hänt vore nog så fick jag nu ikväll reda på ännu en hemsk grej. Det är för privat och känligt för att dra upp här. Men det är hemskt. Ibland är livet mer en orättvist!

Vissa väljer att dö,
medan andra tvingas somnar in efter en lång match med motstånd då kroppen sedan ger upp..

Det är för mycket i Annapannas huvud just nu. Sängen ska få rädda mig. Imorgon är det en ny dag - hoppas på en bra dag!

//Anna

Tårar kan lätta, men nu gör det ont!

Det gör verkligen ont! Ända sedan imorse har jag haft en obehalig känsla i magen. Någonting är inte rätt. Jag visste inte var obehaget kom ifrån, men nu vet jag.

Jag var precis inne och läste på Vimmelmammans blogg. Innan jag ens visste ordet av det, så såg jag en tår trilla ner på tangentbordet. Med en hand kände jag på min kind, och det var blött och fullt av tårar. Jag förstod nu varför jag känt som jag gjort idag. Tanken på Sabinas död har inte släppt ännu. Vimmelmamman har som ni flesta vet också canser, och när jag läste hennes inlägg om Sabina då brast det totalt för mig.

Jag kan förstår inte hur hon kan vara så stark, jag blir utmattad och svag bara genom att kolla på hennes bilder, och läsa hennes historia. Det är nog en överlevnadsinstinkt. För att inte komma i insikt om hur dåligt man mår så visar man sin starka sida och gömmer den svaga. Men den är bara gömd, den försvinner inte - någonstans ligger den och trycker. Det är som en tung ryggsäck, den följer med dig vart du en går, men när den blivit förtung då måste man ta av sig den. 


Idag är jag ledsen. Jag tänker framförallt på Sabinas familj, mannen.. och barnen! Men när jag tänker på Sabina, då blir jag glad. Nu är hon fri, nu mår hon bra och tillskillnad från när hon låg i sjukhussängen så kan hon vara med sina barn i varje steg, och varje sekund.

Ikväll ska jag knäppa mina händer, jag ska skicka en hälsning till Oma, min mormor. Hon har varit där upp i 7 år nu så hon borde nog kunna visa Sabina himmelens bästa smultron ställen.

//Anna

Botox för mor och dotter

Mamma och jag har inte fått nog av shoppingen från igår, så vi satt och kollade runt på internet förut då följande samtalsämne dök upp:

Mamma: Anna vet du vad det kostar med botox?
Anna: Va, nej. Vem är det som ska ha det? Du!?
Mamma: Ja! Ser du inte vilka rynkor jag har fått!
Anna: Nej! Du har inga rynkor mamma!

Tiden går och vi kollar vidare på internet

Anna: Mamma, tycker du det ser konstigt ut med mina rynkor som bildas på kinderna när jag ler?
Mamma: Men vad säjer du, du har ju inga rynkor! Det kallas smilegropar Anna..
Anna: Nej, smilegropar är små, jag har rynkor!
Mamma: Du har verkligen inga rynkor anna, dem syns ju bara när du ler.. Alltså skrattgrpoar.

Samtalet avslutas och vi fortsätter att kolla igenom bloggar och shopping sidor. Rätt vad det är så är vi inne på Expilo.

Mamma: 4500 för botox intag på panna och glabella var ju inte dyrt!
Anna: Nej, det kanske det inte var, undra om man kan spruta in det på kinderna också!?
Mamma: Ja, det borde man väl kunna. Något borde man väl kunna göra åt dem.
Anna: Så jag skulle kunna få göra det?
Mamma: Med gud, va, nej jag menar inte...! Inte du Anna, dina rynkor syns knappt, men mina rynkor i panna syns!.. Sa jag rynkor, dina smilegropar menar jag!! Hur kom vi in på den här sidan Anna! Gå tillbaka till Nelly nu, byt sida innan vi blir alldeles för ytliga!


Vi gick fortsatte sedan med shoppingen på Nelly, men huruvida det är mer eller mindre ytligt - kan diskuteras.
//Anna

Ägnar en tanke åt Sabina och familj

Jag vet inte om du följt bloggen om Sabinas kamp mot cansern. Igår tog hennes kamp slut och hon har nu somnat in. Kvar finns hennes två barn, man och syskon med familj. Det är oskrivbart vad hemska kännslor som växer upp när man tänker på detta. Allt är inte rättvist!


Idag kommer iaf jag ägna en tanke till Sabina, och henns familj.


 

//Anna


RSS 2.0