Nu är jag tillbaka!

Hej på er, har ni haft en bra helg?

I torsdags hann jag inte med någon dagens tre små ting lista, jag packade som en galning och letade efter rena kläder inför stockholmsresan. Helgen tillbringade jag med pojkvännens familj, vilket var väldigt lyckat och mysigt! Det blev ingen tid för att sitta vid datan. Lördagen tillbringade vi med att leka turister - vi var på slottets museum, självaste konungens källar, haha de ni! Visst är det lika kul varje gång då man försöker få slottsvakterna att le, eller åtminstånde se besvärade ut!?Senare på kvällen så passade vi småsyskonen som är 3 och 1 år gammla, så söta är dom! Söndags morgonen försökte vi sova, med det gick inte så bra med två barn som stog och bankade på dörren och skrek "Anna, Kiiiim, vakna, kom yyyt nu!" Så söndagen tillbringade vi med att leka med syskonen och vid tre tiden så var det dax att åka hem. Själv hade jag lyxat till det och åkte första klass, vagn ett och plats ett - mäkta stolt. Men vet ni va, det var inte så jätte stor skillnad mellan första och andra klass, största skillnaden var väl att man fick gratis frukt samt macka och stolar/fotöljer som var större än de vanliga. Nu låter det som om jag klagar på att åka första klass, men inte då - det var riktigt trevligt, man kände sig lite märkvärdig faktiskt, haha!



Nu sitter jag i lägenheten och kolla på Vänner, jag och Cissi har käkat lite pasta och pluggat psykologi.. Snart ska vi tillbaka till skolan för att ha Svenska C. Mer uppdatering kommer ikväll, men nu vet ni i alla fall att jag lever - och jag mår bra!

Hörs senare!

//Anna

God morgon!

Hej på er, har ni sovit gott?

Nu ska jag gå och sola, i och med min nya mörka hårfärg så behöver jag bättra på färgen lite! Senare blir det att åka till gymmet - härligt!

Men nu måste jag iväg, ha en bra dag!

//Anna

15/10 Dagens Tre Små Ting

Jag var tvungen att stänga av datorn nu, något program som pappa ville installera på den:/ Så här kommer dagens lista:

1.) Höstkläder är mysigt, jag älskar att kryap in i min stora Fjällräven jacka för att känna mig som en eskimo. Senare i november då det hunnit bli ännu kallare, då ska lovikavantarna på - jag längtar! Det är bara att erkänna, jag äälskar hösten och alla dess ting, till och med regnet!

2.) Mando Diao lyssnade jag mycket på när jag gick i nian. Jag märkte att jag hade kvar alla deras album på min ipode så jag började lyssna, och gissa om jag blev nostalgisk!? Jag fick ett sånt där lyckopirr i magen och det kändes helt plötsligt som om jag flög fram på gatan. Nian var en väldigt bra period i mitt liv, så minnen tillbaka skadar inte! För övrigt så älskar jag mando diao fortfarande, hade bara glömt bort att jag hade dem i min ipode. Heja Mando Diao!

3.) Lägga sig tidigt är inte alltid så lätt, men oj så skönt det är! En sådan kväll har jag bestämt att det ska vara idag. Jag ska stänga av datorn efter detta, sedan gå och borstatänderna och alla andra prossedurer, det ser ljust ut, jag kan nog komma i säng i tid idag, Lite får man väl tacka höstensmörker, det gör i vart fall inte så att man blir pigg!

God natt på er! Hoppas att ni kommer sova gott, dröm någe sött också^^

//Kramar från en mycket glad och nöjd Anna


Dagens shopping

DS_235768_A.tif 


Detta plus mina Calvin Klein sockar köpte jag idag, lyckade köp! Nu sitter jag med mitt hår som är färdigfixat och jag blev riktigt nöjd! Skorna satt perfekt, de va inga uttjatade höga stövlar utan lite nyare, me like! Foundation från Nivea 04 sand köpte jag ju också idag, riktigt nöjd med den! Den var inte allt för matt men inte heller glansigt, den tänckte bra också. Nivea och Loreal är mina favvoriter vad gäller budget smink. Annars gillar jag chanels ögonskuggor och diors mascara! Ögonskugga använder jag inte ofta, så det håller länge därför gör det inget om jag lägger lite mer pengar på det. Vad gäller mascara så har jag rätt knäppa ögonfransar, så det är långt ifrån alla mascaror som ser bra ut på mig. Har ni testat bodyshops smink? Jag har bara testa mascaran, det är den jag använder nu, och den är grym!  Nog pratat om smink...

Jag ska nu boka biljett till STHLM och sedan ta en knäckemacka samt en kopp te, när jag gjort det då ska jag uppdatera dagens tre små ting! Tillsdess, ha det bra!

(Vad gäller bilderna jag lovade att jag skulle lägga upp, så märkte jag att digitalkameran spårlö

//Anna

Håret är klart!


Håret blev jättebra! Det blev mycket mörkare, men det var snyggt! Färgen här ovan är den jag använde. En ny serie som ni säkert sätt reklam på, den är vårdande och har en väldigt bra efterbehandling! Just nu håller jag på att färga mina exstensions, så jag hoppas att de får en någorlunda samma färg! ^^ Kul att förnya sig lite ibland.

Min namnstag

-Grattis på namnstagen Anna!
-Tack tack, va snäll du är, och att du kommer ihåg det!


Tänk att det bara är min pojkvän som grattat mig på namnstagen idag! Fast det kanske inte är så många som vet vad jag heter i mellan namn? I alla fall så är mina namn Anna, Carolina och Hedwig. Varav Hedwig har namnstag just idag! Så grattis till oss som heter Hedwig, och ni som heter Hillevi, grattis till er också! 


                                                                                                                                                                                                                         //Anna

Ensam och övergiven

Jag sitter på psykologilektionen och vi har börjat med ett nytt arbete, ett grupparbete.. Men min "partner" Cissi är inte här, så jag vet inte vad jag ska göra - jag är uttråkad!! Cissi din shit, bli frisk och kom hit!

Förresten så har jag köpt en massa fina saker idag^^ Men jag tänker inte berätta vad det är förän senare. Jag tänkte ta kort på mina fynd för att ni sedan ska få hissa o dissa.

Nej, nu ska jag se vad jag ska göra med denna lektion, kanske får jag gå hem?

//Anna


14/10 Dagens Tre Små Ting

Då var det dax, (mycket uppdatering denna kväll:P) för dagens tre små ting:

1.) Sparat pengar, är något jag är mycket dålig på! Men idag var jag duktig, när jag till gymmet gick så köpte jag ingen vattenflaska vilket jag brukar göra. Jag tog istället med mig en falska hemifrån och fyllde på med kranvatten. Jag gillar verkligen inte kranvatten, det är inte gott! Det går ann att drick när jag är hemma i min familjs hus, men inte ens vatten i min lägenhet dricker jag. Förstår ni då vilken panik jag hade när jag drack vatten från allmän plats! Det är någon nojja jag har, och jag är fullt medveten om den! Men idag lyckade jag övervinna den^^ *stolt

2.) Att min pappa ställer upp är jag van vid, men det är inget som jag tar förgivet! Idag när jag berättade att jag ville hänga med Kim till STHLM så nämnde jag också att jag har lite ont om pengar just nu. Då säjer han "Klart jag hjälper dig, du mår bra över att träffa familjen i Stockholm, och det kan vara skönt  för dig att komma iväg lite". Visserligen har han sånna där sj-poäng för att han reser så mycket med jobbet, så det kostar egentligen inte honom något, men ändå. Jag blir så glad när folk mår bra av att göra andra glada och på så sätt få dem att må bra. Idag fick du i alla fall mig att bli väldigt glad pappa! Det var inte för att du betalade resan för mig, nej det var för att du är så uppmärksam och alltid ser till mitt bästa, tack!

3.) Sanningar/hemligheter som kommer fram är ibland jobbigt, framförallt om man burit på dem länge. Därför beundrar jag folk som vågar öppna sig, det är inte lätt! Man mår offtast dåligt av att rota i gammalt, men i längden blir det förhoppningsvis till en lättnad! Ni är grymma ni som vågar!



God natt alla fina människor!


//Anna

Haha


Ni som är smarta fattar nog att jag inte menar Kims man utan hans mammas man! Jag syftar på inlägget innan där jag skrev att hans mamma, man och syskon bor kvar i STHLM^^ Mycket att hålla reda på. Thihi












Stockholmare, vad händer i helgen?

Om allt går enligt planen så åker jag och pojkvännen upp till den kungligahuvudstaden på fredag. Jag älskar denna stad, det är så mysigt, stort och häftigt på någevis och det tycker jag trots att ha varit där ett bra antal gånger.. Min pojkvän bodde där under ett år, men sedan flyttade han ner till mig och Göteborg (älskling, du anar inte hur glad jag var den dagen) men hans mamma, man och syskon bor kvar där uppe så det blir att man åker och hälsar på lite då och då - mysigt! Jag känner mig som hemma när jag är där, ett andra hem och en andra familj.

'
Hur som helst, är det något kul som händer i denna stad under helgen? Något man inte borde missa?

//Anna

Vill ha!


Vilken otroligt snygg mössa va!? Den ser riktigt mysig ut - vill ha! Den kommer från Friis of Company, och vem är inte svag för detta märke? De har verkligen många mysiga ytterplagg, och det finns även många snygga väskor! Tänk denna mössa ihop med ett par stövlar med en fin grovstickad knästrumpa som sticker fram. Massa fint!

//Anna

Jag har ännu en gång lyckats!

Idag när jag var påväg hem fick jag en såndär "jag-måste-spotta apstenens", men vad skulle jag göra med en massa folk bakom mig? Jo jag tänkte vara smart, så jag gick in på en liten väg.. Det var då jag lyckades, ensam på en väg utan någon som kunde se mig så spottade jag - på min sko!!! Hur tänkte jag, hur lyckades jag? Ibland när jag tänker på grejer jag lyckats åstakomma med så tänker jag bara: ojdå, suck.... För det var inte direkt så att jag planerade det!!



//Anna

cissilito

tjenare fan cissi här, finare än tazan (; höhöhö
Anna är och duschar så tog min chans att göra mig hörd, soo here i am höhöh.
Har tråk, ska försöker hitta en lista som jag kan göra ;D

Har gjort år 2008 hittils:

[x] Du har hittat ny musik du gillar
[x] Du har fått nya kompisar
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har hoppat från 10'an
[ ] Du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[x] Du har fått bra betyg i skolan
[x] Du har varit ledsen
[/] Du har velat dö

[x] Du har varit glad
[x] Du har druckit alkohol
[x] Du har blivit kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt att ingen har sett dig
[ ] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] Du har rappat

[ ] Du har skrivit en låt
[x] Du har känt hat
[x] Du har känt som om någon tagit dig för givet
[/] Du har varit i slagsmål ( med jonas, han stuka mitt lillfinger för några veckor sen!)
[x] Du har varit "sjuk"
[x] Du har varit sjuk

[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med dina föräldrar
[x] Du har haft någon som stött på dig
[x] Någon har sagt att du är snygg
[x] Bråkat med din älskling
[ ] Strulat med en främling

[ ] Strulat med en från samma kön
[x] Varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] Gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] Lekt för mycket med bilddagboken
[x] Det här är en väldigt löjlig lista som du bara gjorde för att du hade tråkigt för stunden.  OHYES!

wiie i made it!



//Cissi

Ta mig tillbaka!

I sommras så var jag och min pojkvän i Grekland, vi var på Kreta. Det var andra året i rad som vi var utomlands tillsammans - bara han och jag och vi var första året nyss fyllda 17 år, det ni! Förra året var vi på Rhodos.

 
Det var en helt underbar resa - maten, solen, kvällarna, allt var verkligen toppen! På flygresan ner började festen, vi kollade Alvin och gänget på våra ipodar och drack en massa gott, mysigt!!

Nu ska jag in i duschen efter att ha varit på gymmet och kämpat på med Cissi. Grymma är vi!

//Anna

Förresten sa jag att jag blivit kär - igen

Idag när jag var på stan, då blev jag kär! Jag var och kollat på NK underkläder och letade efter några mysiga men samtidigt snygga knästrumpor. Det var mycket fint, men också mycket som var mindre i min smak. Men bland alla strumor, stayups och benvärmare så var det ett par som blänkte, de fick mig att maniskt gå fram till dem och säja - dom vill jag ha! Det var då jag förstod, jag hade blivit kär, ännu en gång, men denna gång var det i ett par strumpor. Namnet var Calvin Klein och modellen var raggsocka. Hör du hur underbart det låter! Raggsockar är ju bland de mysigaste som finns! Min mormor, som jag alltid kallade för oma ( hon var tysk ) brukade sticka sockar till oss barn, även föräldrar mostrar och fastrar, alla som besökte henne fick med sig ett eget par. När hon låg sjuk på sjukhuset så hade hon tagit med sig alla garner för att vi skulle slippa slänga allt åt henne, och med dessa garner stickade hon på som aldrig förr! Det blev randiga strumpor i alla möjliga färger. Jag älskar att gå runt i hennes raggsockar när jag är hemma, men jag har inte några som passar att ha i ett par skor. Om de nu ska synas så vill jag nog ändå att de ska vara hyffsat neutrala.. Hur som helst så var mina Calvin Klein detta. De var vita med ljusbruna och gräddvita summar på, högst upp på kanten var det ett litet märke, inte alls skrytsamt. Jag gillade kombinationen av detta märke och de enkla sockarna. Tyvärr köpte jag dom dock inte idag, hade inte tid, men imorgon - se upp på stan för snart kommer Anna i världens snyggaste raggisar!


















Förresten vet ni vad? När jag blir gammal då ska jag bli en lagom rund stickandes tant som bjuder alla barn på bullar!


                                                                                                                                                                                                      //Anna

13/10 Dagen Tre Små Ting

Idag är jag riktigt stålt över mig själv! Här nedanför får ni förklaringen:

1.) Gick till jobbet och pratade med chefen om hur många timmar jobb jag får per månad. Jag har inte jobbat på länge, så det var på tiden att jag tog tag i det. Just för att jag dratt mig från att gå dit så är jag stolt över att jag tog tummen ur röva och gick dit idag! (Jag jobbar på västra götalands canser regestrering - arkivarbete)

2.) Fastnade i en sko, det är vad jag idag gjorde. Jag provade en snygg känga/stövel på stan idag men när jag skulle ta av mig den så gick det inte hela vägen. Skon hade fastnat - jag fick inte av den! Breved med så satt två tjer som hade ett dussintals skor att prova och de hann prova alla undertiden som jag kämpade med att få av mig den jäkla skon! Efter att nonchalant speglat mig med skon på och i smyg dragit till i dragkedjan lite då och då så gav jag upp.. "Ursäkta, kanske en udda fråga, men kan du hjälpa mig att ta av mig skon, den sitter uppenbarligen fast!" Gissa om jag skämdes, egentligen ville jag bara börja garva åt den komiska situationen. Men att ensam gå ut ur en skoaffär där expediten nyss hjälp än att ta av sig skon, det kändes inte jättebra...

3.) Spinningpass var jag på under kvällen, det gick toppen bra! Om ni bara visste hur närvös jag var för att jag skulle bryta ihop - jag har aldrig varit på ett sådant pass innan! Men det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Det var en bra ledare och tempot passade mig perfekt. Det kändes att man jobbade, och nu så känns det underbart i hela kroppen. Att träna är underbart, man/jag mår så otroligt bra av det, både fykiskt och psykiskt! När jag gör någonting då gör jag det helhjärtat och all energi ska användas - kämpa, kämpa, kämpa säjer ängeln i mitt öra medan djävulen säjer ge dig nu för tusan, du kommer ändå aldrig orka göra klart! Men vet ni vad det bästa är, ängeln vinner alltid;)

Nu ska jag och pojkvännen kolla på SOS Gotland, haha! Mysigt, till sällskap så har vi en skål med bombaymix..

God natt sov så gott!

//Anna


Veckans att göra:

  • Köpa stövlar/vinterskor
  • Köpa jeans
  • Köpa mat
  • Köpa hårinpackning
  • Köpa present till Benjamin
  • Boka frisörtid
  • Gymma, träna och träna ännu mer!
  • Plugga
  • Hälsa niorna välkomman på gymnasiemässan
  • Beställa halloween kläder
  • Jobba
Usch vad mycket pengar jag kommer att bränna i veckan! Fy fy... Nu slutar jag men ska gå och jobba, not fun! Menmen, man måste ju tjäna ihop pengar så att man kan shoppa julklappar och fynda på julrean...

Ha de fint!

//Anna


 


Med denna bild säger jag god natt!



Sista kvällen i Grekland, vackert!

//Anna

Söndag - nya regler

Nu har jag kollat på Andra avenyn och Ensam mamma söker, thihi, något höstmys måste man ju få ha!

Jag har nya regler! Lördagar och söndagar behöver man inte ha dagens tre små ting här i bloggen.. Men däremot - så ska istället helgens tre små ting införas här och nu!

1.) Lyckad spelning med min mamma. Spelningen med mamma kändes väldigt bra! Jag är mycket stolt och glad över att få framträda med mamma. Det är kul att ha något gemensamt intresse som man båda brinner för!

2.) Slutfört ett skolarbete. Man känner sig alltid olika mycket motiverade till skolarben, och vissa bara man drar ut på. Just ett sånt skolarbet gjorde jag klart idag - yes! Det känns otroligt skönt att ha de gjort nu faktiskt. Tummen upp för Anna!

3.) Mys kväll - utan dåligt samvete. Visst är det underbart att såhär in på hösten få ha mysiga hemmakvällar med tända ljus framför en bra film med något gott att knapra på!? Under sommarn så är det lite svårare att stanna hemma och kura ihop sig när man vet att alla andra är ute och grillar eller sitter på en klippa vid havet och dricker gott. Men nu är det höst, jag njuter! Är det inte underbart att kunna skylla på vädret!?  Snarare tycker jag att det är vädret som inbjuder till det! Mörkret och kylan, det hör ju ihop med levande ljus, en kopp te och en stor gosig filt att med sin kompis, mamma eller pojkvän kunna krypa ner under .

Nu ska jag gå och lägga mig (alldeles för sent) för att orka gå iväg till skolan imorgon. Alltid jobbigt när man varit hemma ett tag också, missade ju trots allt 4 dagar förra veckan..

Imorgon ska jag berätta om planerna inför veckan, men ett som är säkert det är att nu jäklar, nu ska jag komma igång med träning! Ghaaaa! Pepp, pepp, pepp och ännu mera pepp till världens bästa Anna! Spinning som väntar imorgon!

Har du också tänkt på att komma igång nu? Varför inte ta och utmana mig!? Vem får resultat först, du eller jag?


Många tränar för att se bra ut inför sommarsäsongen, men när den väl är här då släpper man träningen helt. Men när den är över, då jäklar blir det stake i en och alla rusar som dårar till gymmet. Tänk på den du;)

God natt!

//Anna

Nu är det spelning

Hej på er!

Jag vet, jag missade skriva gårdagens tre små ting, fy på mig! Det får bli bättring ikväll istället!
Hur som helst så ska jag nu rusa iväg, ska spela med min mamma nu klockan sex, det ska bli kul! Inga nya låtar så det ska nog gå bra..

Vi hörs senare ikväll så kan jag nog lägga upp några bilder! Annars, vad händer en dag som denna?

Ha en bra eftermiddag/kväll!

//Anna

Ännu en lista

Senaste person
Du delade en drink med: Julia, hennes jäkla rosapantern!
Du gick på bio med: Jusse och Julia, mysigt! ^^ Patrik 1,5
Du gick på stan med: Det var nog i Grekland med mamma
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde:
Signaturmelodin för Hem till gården
Mat du åt: Äggmacka
Kram: Min älskling
Puss: Även här var det pojkvännen
Fest: Jadu, det beror på vad du kallar fest, min & mikkas kväll i lägenheten får det nog bli! ^^
Känslan: Förkylning
Ilska: Igår!
Resa: Grekland för två veckor sedan
Glädje: Imorse när jag väcktes av en puss
Dröm: Inatt, men kommer inte ihåg vad jag drömde..
Boken du läste: Medan seger firades
Personen du träffade: Pojkvän
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Mikka
Gången du åt en 7-eleven korv: Äter inte korv :O
Gången du var utomhus: Igår kväll
Gången du sov: För en liten stund sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förra veckan
Saken du köpte:
Ett läderarmband

Otroligt vilken tråkig lista detta var!!

Morgonens bekänning

Hej på er! Otroligt vilken dryg förkylning detta är! Det blev ingen skola idag heller, men jag har gjort en hel del arbeten hemifrån. Men eftersom jag har varit duktig och inte bara latat mig, så förtjänar jag att göra någonting helt annat också. Något som är avkopplande och som man annars aldig gör längre.. Det är ett dataspel. Man inreder och styr gubbarna och sånt. Gissar att du vet vad jag menar!? Sim 2. Haha. Gammal sims nörd som jag är så har jag ju alla gammla och nya sims, så just nu håller jag på att installera skiva efter skiva - det tar tid!

Fredag idag, härligt! Helgen har inte många planer. Det var meningen att jag skulle gå ut med några vänner idag, men inte riktigt 100 för det än. Men en kväll framför idol med pojkvänen är väl inte så fel de heller?
Lördag, då ska jag och min käre mor ha en spelning. det blir dock bara 3-4 låtar imorn. Men ca 50 personer beräknas komma -kul!
Söndag ska jag ägna mig åt att plugga och gymma ( jag hoppas att jag kommer vara tillräckligt frisk för det).

En härligt helg har jag i alla fall att se framemot, och får jag långtråkigt - så vet jag vad jag kan syssla med^^

Ha en härlig dag, sköt om er!

//Anna


9/10 Dagens Tre Små Ting

Nu har jag som många andra kollat på Debatt, inte för att det var något roligt ämne idag, nej utan för att Blondinbella var med där idag. Man måste ju hänga med! ^^

Men då ska jag alltså lista dagens tre små ting..
Jag tänker idag lista tre personer som är mycket viktiga för mig i nuläget!

1.) Min pojkvän, vad är bättre än att känna sig älskad och uppskattad trots att man skrumplig och ofräsch ligger i soffan med en näsa som bara rinner. De är i just dessa stunder som man vill höra att man ändå är den där ögonstenen som betyder mest i hela världen. Lite uppskattning skadar väl aldrig?

2.) Min syster, som jag under senaste tiden har fått en mycket fin och bra relation med. Att inte bara vara varandras syskon, utan även vara varandras kompisar är något som betyder mycket! Det spelar ingen roll hur många syskon man har, det är de man har gemensamt som räknas.

3.) Min kusin som har en hund, jag tänker inte nämna något namn men jag har bara en kusin som har en hund så jag tror du vet vem du är! Något annat som är mycket positivt det är när man har en gemenskap och vänskap som man vet är stark trots att man inte ses ofta. Vänskap som trots att man inte ses ofta kan kännas bra och värdefull. Det är små orden och gesterna som gör det stora. Det är de vardagliga tingen som bygger en långvarig vänskap och gemenskap. Hellre små hälsningar någon gång ibland, än något jättestort och maffigt alldeles för sällan.

Jag värdesätter er alla mycket och på olika sätt! Ni som inte nämndes här är inte mindre värda ni, men ni får vara med på dagens tre små ting en annan dag^^ Kärlek till er!




God natt och sov så gott, nu ska jag bädda ner mig hos min fina pojkvän och titta på Höök.

//Anna


Krämer, skor och läppglans - vad är det magiska med det?

Vad är det första du gör när du ska resa bort och kommer fram till ditt hotell rum?
Det första jag gör är att lägga upp alla mina smycken, krämer, nagelack ec. Kan inte låta bli, det är något visst med det. Sedan när det är gjort då staplar jag upp min skor i en fin rad. När dessa moment är klara, då är det fritt fram för att kolla testa sängar kolla utsikt samt toalett.

Vad är det med tjejer som gör att krämer, skor och läppglans är så magiskt? Har man en bodylotion som man tycker om, då skulle det gott och väl kunna räcka, men inte då! Man (läs; jag) vill ha många krämer i olika märken, alla ska de ha olika dofter - en doft för varje nytt tillfälle! Läppglans är också någonting som jag har i mängder, dock är det något som jag inte vill inse. För när jag väl ska smycka mina läppar då hittar jag aldrig något läppglans som duger för stunden. Det hela blir som en mani, en nojja! Man vill ha mer och mer och mer, tillslut vet man inte vad man har längre.

Självklart menar jag inte att alla tjejer är likadana och delar mitt "problem", men jag vet att det är många som gör det! Men då till frågan som jag tänkt på, vad är killarnas "problem"? Vad är killarnas grej? Är det så tråkigt som man tror, tekniska prylar eller?

Hm.. detta var iaf bara en liten tanke som jag vill reflektera kring..

Här är mina favoriter från bodyshop:
  
















//Anna


Dags för första listan!

Varning! Jag älskar att sitta och fylla i listor, det är bara till att acceptera^^

Vad heter du?
Anna
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Jag har för tillfälet inga byxor på mig (har ett nattlinne på mig)
Vad lyssnar du på just nu?
Min gamla dators brus
Vad gjorde du igår kväll?
Lekte med min nya dator, samt kollade på tv
Vad var det sista du åt?
En macka
Hur är vädret hos dig just nu?
Blå himmel och sol (men inte varmt)
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Min pojkvän^^
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Pondus
Hur mår du idag?
Förkyld och trött
Vilken är din favoritdryck?
Lakris te (ett jätte gott chai rubus te)
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Xante
Favoritsport?
Att gymma är ju ingen sport, så det får bli rodd! Eller kanske badminton..
Vad har du för hårfärg?
Mellan brun
Vad har du för ögonfärg?
Blå/gröna med alla möjliga färginslag
Soluppgång eller solnedgång?
Soluppgång
Antal syskon och deras ålder?
Två stycken, 22 och 10, men sen finns det en som ändå räknas in i syskoskaran för hela min familj
Favoritmånad?
Juli kanske?
Favoritmat?
Indiskt, suchi och stark thaimat
Senaste filmen du såg?
Tre döttrar och en mor, haha!
Favoritdag i veckan?
Fredag
Favorithobby?
Vara med den jag älskar och mina underbara vänner! <3
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Jag slipper tänka på de där, den ända jag "bjuder ut" det är min pojkvän och för honom är jag inte blyg!
Favoritlåt?
Kommer inte på någon konkret just nu.. Det beror på humör
Sommar eller vinter?
Svart eller vitt, sova eller vara vaken? Det går ju inte att välja! Allt har sin charm..
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande, så klart!
Choklad- eller vaniljglass?
Gammaldags vanlig, mmmm^^
Hur bor du och med vem/vilka?
I en villa i skärgården med min familj, men har en övernattslägenhet inne i stan där jag brukar var med min pojkvän^^
Vad läser du för böcker?
Verklighetsbaserade och deckare/kriminalare
Hur ser din musmatta ut?
Jag har ingen:O
Favoritsällskapsspel?
Med andra ord och monopol
Favorit data/tvspel?
Haha, Sims 2, såklart! ^^
Kan du nudda din näsa med tungan?
Nej, och tänker inte testa det ännu en gång heller!
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej, men jag vet en som kan;)
Är du romantisk?
Ja, det tror jag nog?
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Jag är lycklig, jag har en familj, en pojkvän och en massa vänner som jag av alla får en massa kärlek! Underbart, och jag hoppas jag även gör er lyckliga!

Listan hämtad från
http://teresehayd.blogg.se/

Sådär, då var den klar! Nu ska jag göra mig iording och hämta en kopp te^^

//Anna


Detta är jag idag..


Om man ändå vore sådär söt när man var sjuk^^

God morgon!

Ännu en ny dag, ännu en ny dag att ta tag i! Imorse när jag vaknade upp så kände jag att det hade lättat lite i tinngenarna på mig - jag kände mig typ frisk! Men efter att gått upp och tagit mig en macka, då bestämde sig förkyldningen för att komma tillbaka, det räckte med en nys - och vipps så satt sprängningen i huvudet där, den täppta nässan och de rinnande små svullna ögonen! Fast det hindrar mig inte från att ta tag i alla läxor, man måste ju börja någonstans, eller hur!

Torsdag den 9:e idag, händer det något kul då?

Förresten vet ni vad, det finns en grej jag önskar mig och som jag tycker att jag är värd nu när jag är sjuk, tuggummi, kan inte någon bara vara så snäll och komma ut till mig med några påsar? Jag vet att det rycktas om att en viss person ska komma ut till mig idag! *blink blink, fjäskar.

Ha en bra dag! Jag får väl göra det bästa utav den, eftersom-jag-inte-har-några-tuggummi!

//Anna


8/10 Dagens Tre Små Ting

Idag skulle jag mycket väl kunnat sitta hemma och tycka synd om mig själv, det rinner både i ögon och näsa, huvudet spränger, och trots att jag bara sitter här i en oversize t-shirt så svettas jag som bara den - en dusch ikväll?!!! Men inte har jag suttit här och deppat idag inte. Nej jag har haft en relativt mysig dag! Min nya data har jag vårdat lika väl som om det vore en nyfödd bebis, så ensam har jag inte känt mig! Med litetervis av honungsvatten, nyponsoppa och en och annan ask med halstabletter så har jag haft en bra dag.

Vad ska jag lista idag nu då? Jo, vad är inte mer underhållande en att söka runt på youtube. Alla klipp med de små barnen som sitter och roar sig för små saker. Tänk om alla stressade människor kunde ha lite av barnets spontanalitet kvar, tänk va mycket roligare det hade varit då. Jag vet själv hur många gånger jag fåt  Nej jag kunde väl gissa det. Men tänk vad kul det hade vart! nu till dagens tre små ting

1.) 


2.)

3.) Ingen har väl missat skrattande William från Sverige? (Rätta mig om namner är fel)


Skratta och njut av en härlig kväll! God natt!

//Anna

NY DATA & TIPS OM MR SVENSSON

Nu sitter jag nerbäddad i en fotölj med en stor gosig filt, samt en kopp med honungvatten och surfar runt på internet. Men vad är det speciella med detta då? Jo, datan är ny, jag var och hämtade den på posten idag! Jättefin, stor skärm och nu till det bästa - den låter ingenting!
En sådan här dator är det, dock är den inte så vackert rosa, det blev en silvrig, men det var också snyggt!

Ett litet tips, har ni varit inne på mrsvensson.se ? Kan rekomendera att besöka denna sida, den är riktigt cool! Helt sjukt låga priser, folk som fynda ipods och mobilder för 100 lappen!

Men nog om detta, jag har råkat på en stor förkylning med feber och sånt! Så nu måste jag göra mitt bästa för att inte hamna efter i skolan - skolböcker, anteckningar och kladdiga kollegerblock, här kommer Anna!

Ha en trevlig kväll! Jag återkommer med dagens tre små ting senare ikväll!

//Anna

VÄLKOMMEN

Du har hittat fram till min nya blogg - tre små ting..

Här ska jag skriva om allt som faller mig in.
Varje dag ska jag göra en lista på tre små ting som på något sätt berör mig. Det kan vara allt ifrån 

    3 bra dagliga mål,
    3 bra grejer med mig själv,
    3 bra köp,
    3 bra händelser ec.

Jag tror du förstår min idé, den är enkel. Men det finns en regel - alla de tre små tingen måste ha en posetiv innebörd!

//Anna


RSS 2.0