SJ - internet

Just nu sitter jag och Kim med varsin data på ett X2000 tåg och leker datanördar. Snart är det helt mörkt ute och då kan man ändå inte kolla ut. Men ännu är det inte riktigt mörkt. När man kollar ut genom fönstret så möts man av en himmel som är alldeles röd, det ser verkligen fint ut! Jag älskar detta vintervädret - blå himmel, sol och snö/frost.
















Om några timmar är vi framme i Stockholm och då åker vi hem till lägenheten för att tillbringa en mysig vecka där. Lägenheten är inte julpyntad så jag har med mig en massa doftljus och annat som ska få det att kännas julmysigt. Följande planer inför veckan är:

* Köpa byxor
*Gå på bio och se Australia
* Åka skridskor vid Kungsträdgården
* Äta suchi
* Sova
* Se klart säsong 9 och 10 av Vänner
* Fira en andra julafton
* Umgås med Kimpans familj

...Och för övrigt så ska vi bara mysa och ha det riktigt gott - njuta av livet!





God fortsättning på er!

Nu åker jag till STHLM! Med upp tar jag min data och om internet fungerar så kommer det att bli uppdatering, om inte så hörs vi om 1 vecka!

Min julafton var helt underbar! Jag älskar verkligen gemenskapen. Jättefina paket fick jag också, tack!! Vad de innehöll berättar jag mer om nästa gång!

Kramar till er, hoppas att ni har ett bra jullov!

//Anna


Grattis Mikka

Mikka, jag har inte glömt dig - absolut inte! Jag vet att du fyller 18 och att en riktig vän ringer och grattar. Men min mobil är hos Kim och han kommer ut med den först imorgon (ikväll). Men jag hoppas att du har haft en bra dag, saknar dig och skulle velat vara hos dig för att ge en stooor grattiskram!! När jag kommer hem igen, då väntar en liten överaskning till dig! Du är underbar och jag är glad att just DU finns - BÄST!! <3


Grattis världens snyggaste MikkaPikkaPö!!

//Anna

Julens alla bestyr!

Dålig uppdatering de senaste två dagarna. Jag har haft fullt upp med att hitta julklappar,baka julgodis, julpynta och packa (jag åker ju till sthlm den 25/12).

Jag hoppas att Du mår bra och att ni kommer få en underbar jul. Nu är klockan 00:30, det innebär att jag kan önska er alla en riktigt GOD JUL!!!


//Anna

Solarium - Sola I Rum

Visst är det skönt att lägga sig i ett solarium när det är kallt utomhus. Man känner sig både piggare och snyggare! Dock har jag en förmåga av att alltid somna när jag solar.. tur att solarium stängs av atomatiskt! En annan grej jag har reflekterat över: Har ni tänkt på att solarium blir Sola-I-Rum!? Haha.

Men jag måste erkänna att jag alltid får lite ångest när jag solat, man vet ju att det inte är helt riksfritt ändå, fast säj något som du INTE kan få cancer av! Solar du?

Jag brukar sola på Open Sun, det är att rekomendera, inte nog med att det är billigt - det är alltid rent och med nya rör!

//Anna

Jag har råd att köpa hus - en villa!

 Jag var inne på aftonbladet och läste en artikel om billiga hus som är till salu. Det var hus med priser från 50 000 till 150.000 - billigt! Tänk om  jag skulle slå till och köpa mig en liten stuga!? Det finns dock en nackdel, alla hus ligger i norrland och jag är inte redo för att flytta dig..

Här är ett av husen. Borde jag slå till? Haha



//Anna 

...

Jag känner mig tom. Utan någon som hellst energi i kroppen. Nog för att jag bara fick i mig 5 bitar suchi och två glas med sprite zero igår, men min kropp är konstig! Jag vågar knappt äta, för jag vet hur ont jag kan få efteråt isåfall. Efter många om och men så lyckades jag slutligen att somna igår - sedan sov jag skönt ända fram till klockan 1! 

Jag var ute och köpte gran med Kim och hans pappa precis - mysigt, nu är det verkligen jul och det är inte många dagar kvar till julafton! ^^

Nu ska jag och Kim gå och sola, sedan ska jag försöka ta mig hem. Jag ska spela på en julkonsert imorgon - solo! Är lite nervös så känner att jag borde vara hemma och öva nu egentligen, men jag tror att det ger sig. Anna fixar allt, såklart! 

Hoppas att ni har en bra helg!

//Anna

Är de inte lika!?

   
 
Ni ser nog vem som är Kissie och vem som är Natacha Peyre, men om man kollar snabbt - visst är de ändå lite lika!!? Om du har svårt för att se skillnad på dem - Natacha syns oftast naken, men Kissie brukar i alla fall ha någonting på sig.

Bara en onödig notering såhär på nattetid..

//Anna

Nya läsare


Det är verkligen kul att fler och fler hittar sig hit, till min lilla röda blogg (när julen är över då ska den åter igen bli rosa)

Hoppas att ni gillar min blogg och stannar här med mig!

//Anna

Morgondagens planer..

...är följande:

1.) Jobba några timmar
2.) Äta lunch med pappa
3.) Sola med Kimpan
4.) Gå till Biblioteket
5.) Köpa julklapp till en viss person
6.) Köpa pälsen
7.) Fortsätta letandet efter mina kläder i lägenheten
8.) Ha en myskväll med Kim^^

Hm.. Hur ska jag hinna?


//Anna




 


Fikon

Visste du att...


Änapääna lööövs fikon!

Bobby - tummen upp eller tummen ner?


Vad hemskt lätt man har för att kritisera folk, jag vet inte om du tycker att hans kropp ser bra ut? Men jag tycker verkligen inte att den är snygg, det är alldeles för mycket och han ser mer hård ut, inte så vidare värst "kramgo". Jag känner mig verkligen hemsk när man kritiserar folk på detta vis, men sanning är ju att alla gör det! Eller hur!?

//Anna

Vet du vart man kan köpa något liknande?

Nu har jag precis vaknat! Det känns bra att jag med tanke på hur sent jag somnade kunde sova ut, ända till halv tre! Idag skulle jag egentligen behövt göra endel plugg, men eftersom jag var så "pigg" inatt så fick jag gjort en heldel då - grymt! Idag ska jag lägga ut alla mina kläder på sängen för att sedan sortera, usch va segt, jag känner verkligen inte för det! Men det är så mycket kläder som jag saknar, och någonstans i garderoben tycker jag att de borde vara!!

Förresten, är det någon som vet vart man kan köpa en mössa lik denna?:



Jag har en färdig bild i huvude om hur jag vill seut när jag åker till STHLM den 25 December. En vit mössa i modellen ovanför, min svarta A-formade kappa, mina nya svarta skinnhandskar, vitstickade knästrumpor samt en äkta pälskrage att ha om halsen..

Jag tycker att det är hemskt att djurenspäls har blivit en sådan viktig detalj i modevärlden. Jag har alltid varit emot allt stöd av detta, men den pälskgrage som jag ska köpa är från en liten secondhand affär i Göteborg. Tanken på att det inte är jag som har betalt för den i fullpris känns bra, för då är det inte "tack vare mig" som djuret dödats. Men det är väl en bra grej att ändå använda den om någon ändå redan köpt den - eller ska den bara ligga kvar i affären för att sedan slängas tillbaka i naturen?

God morgon!

//Anna


Godmorgon eller godnatt?

Överaktivitet i hjärnan var det!? Kanske därför som jag precis skrivit klart en svenska uppsats på 3 sidor samt uppdaterat bloggen trots att klockan är kvart i 4 på natten/morgonen.. Ska jag säja god morgon, eller god natt?


//Anna

Lever på minnen

Visst är det så, när det är höst och vinter, då får man leva på minnen från sommaren. Här är en bild som jag minns tillbaka med. Kreta, underbara Kreta...



//Anna

Min julkalender!

På grund av min dåliga uppdatering så kommer här gårdagens och dagens jullucka! Inte många dagar kvar nu!





//Anna

Jag lever - är inte död!

Som ni märker på inlägget så är jag inte död, jag har bara inte orkat uppdatera. Min mage är verkligen inte bra.. Stora delar av dagen har jag mått bra, men så för några timmar sen så vände det helt. Kramp i magen och en värk som inte går att förklara - om man brukar klaga på mensvärk, så kan jag garantera att det inte är något gentemot detta!! Min kropp börjar känna av Cortisonet nu, biverkningar jag får är hårda hjärtslag (det känns som att hjärtat ska hoppa ut), hyperaktiv hjärna (jag kan verkligen inte koppla av, hjärnan går på högvarv 24/7!). Jag inbillar mig även att jag ser svullnad av medecinen, man märker det lättast på fingrarna men även kinderna..

Jag vet inte hur mycket du vet om Cortison, men det är en stark medecin som kan ha många biverkningar! Jag minns en gång i 9:an då jag tog en väldigt stor dos Cortison, det bildades en massa vätska i kroppen (det är därför man kan svullna upp) och jag minns att jag pågrund av vätskan gick upp 4-5 kilo!!

Jag gillar inte att hjärtat dunkar hårt som en knytnäve som slår emot bröstet!
Jag gillar inte att vara trött samtidigt som hjärnan är full av energi!
Jag gillar inte att svälja kapslar - jag hatar det!!!
Jag gillar inte att få svullna potatisfingrar!
Jag gillar inte att få en extra haka - jag hatar det!!!

Cortison - är inget för mig!

Detta blev ett negativt inlägg, skönt att skriva av sig lite. Just nu känner jag mig lite depp, men samtidigt som jag också mår bra- behöver jag säja mer, jag känner mig förvirrad och det känns som att jag bor i en kropp som inte är min..

//Anna


Två "karriärer" jag inte ska satsa på!

  
1.) Jag kommer aldrig kunna bli en bra städerska. Visst ser mitt rum rätt städat ut, men ta en titt in i ena garderoben - där har du förklaringen till varför det ser städat ut på mitt rum 
 
2.)Det är bara att inse, jag kommer aldrig kunna bli en riktig toppen mamma - jag kan verkligen INTE göra pannkakor!!

//Anna

Tummen upp - Tummen ner?

 

Här har nu vinnare av Miss World 2008 - vad tycker du om henne? Är hon inte lite lik Anna Sahlene?

//Anna

15:e December


Linser!

Jag har haft alla möjliga hårfärger. tyvärr har jag inte bilder på denna datan men jag har haft ljusbrunt, mörkbrunt, blont, mellanblont, blondrött, svart och råttfärgat! Dock har jag aldrig testat linser vilket jag ändå varit sugen på. Jag skulle vilja ha klarblåa linser eftersom det är så sjuktsnyggt om man har den hårfärg som jag har nu - brunt med "lila/rött" inslag

Hur som helst så har http://www.fargadelinser.se/ ett bra erbjudande där de erbjudar alla som bloggat i mer än 2månader att göra reklam för deras linser och på så sätt få ett gratisexemplar! Kul, självklart nappade jag på det! Så gå in på deras hemsida och skriv om dem du oxå!


 //Anna

Sunes Jul

Underbart, igår somnade jag före klockan 3, runt klockam halv 2 så fick jag min första blund, dock vaknade jag redan klockan halv 9.. Jag tog med mig datan till sängen för jag hadae tänkt att kolla på några Vänner avsnitt innan jag somnade, men de var inte nerladdade så det blev Sunes Jul istället! Shit va den julkalendern är grym! Vet inte om ni gillar årets julkalender, men jag gillar den verkligen inte!



Rudolf är förresten hljdpunkten i hela serien!!

//Anna

14:e December



//Anna

.SE

Ser att ni flesta fortfarande går in på tresmating.blogg.se Ni har väl inte glömt att det går att gå in på tresmating.se Ni sparar faktiskt tid på 5 bokstäver om ni skriver in .se istället - woow!
 


//Anna

Spök Kim


Min julkalender!

Herregud jag har ju haft så mycket att tänka på det sista så att jag glömt att lägga upp dag 12 och 13:s julkalenderar. Nr 14 kommer lite senare idag - så  håll utsikt!








Öppen eller stängd?

Välkommen in, hem till mig!


//Anna


 


Balklänningen

Igår kom min balklänning hem på posten - åh så glad jag blev! Den är verkligen jättefint, och den satt bra oxå! Jag var rädd för att den skulle vara för liten, men den var faktiskt lite för stor. Jag beställde storlek S (brukar ha det) men jag har faktiskt hört från andra kommentarer att klänningarna från StyleByStars är lite större i storlekarna.. Snygg kommer jag att vara i alla fall, och vet ni vad det bästa är? Jag kommer få gå på balen med världens underbataste pojkvän och världens góaste vänner - ni är bäst hela bunten!! <3

Har visat den tidigare här i bloggen - men här få ni nya läsare se den! Vad tycker ni?
Ingen av oss tjejer i klassen kommer vilja ha långa klänningar på sig, så det kommer bli riktigt snyggt!!

 

//Anna

Gissa vad som kom på posten idag!?

Vad tror ni att jag fick in på posten idag? Gissa! Imorgon berättar jag vad det var - men jag kan säja så mycket som att jag är väldigt, väldigt glad!! :D

//Anna

Vann på Poker!

Yeey! Anna vann på poker - över Kim! Jag är mäkta stolt, det bästa var att Kim precis innan vi började köra lyckades övertala mig om att spela med pengar för en gång skull.. Jag är med andra ord lite rikare nu.. Lite rikare - vi spelade om 20 spänn..

Middagen var förresten jättetrevlig! Jag fick en två julklappar. Paketen innehöll ett jättegott té och ett väldigt fint halsband - Tack så mycket!!

//Anna


Middag

Det blir inte så mycket uppdatering idag heller, tror jag.. Klockan 18:00 ska jag, min lillebror William och pojkvännen Kim på middag - mysigt! Just nu håller jag på att att grädda 4 stora pepparkakshjärtan i ugnen, en till mamma, pappa, personen vi ska på middag hos och en till min älskling. Imorgon är det ju lucia så då ska jag komma lussandes för mamma, pappa och Kim, haha^^ Lucian Anna - det är jag!

Kramar till er och ha en underbar helg!!

//Anna

Diagnos fastställd

Nu är jag hemma från sjukhuset igen. Inga blodprover togs idag, men influensasprutan slapp jag inte! Efter ett långt samtal med min läkare så kunde man fastställa diagnosen för mig. Jag har fått ett nytt skov, och med skov menas att jag fått en ny inflamation i min tjocktarm. Om man försiktigt känner på min mage så känner man att min tarm är svullen. Mina blodvärden var fortfarande dåliga och det var också förklaringen till att jag ständigt gått runt med yrsel.. Cortison och vitaminer i 5 månader framöver är vad som står på tur nu.. Jag fick även höra att om jag hade arbetat (inte gott i skolan)då hade jag blivit sjukskriven för längesen. Med tanke på min höga frånvaro från skolan så var det skönt att få det bekräftat - jag behöver lugn och ro och klarar för tillfället inte av någon stress!

Lite jobbigt besked med tanke på att jag verkligen inte tycker om att ta cortison - det är en massa jobbiga biverkningar av det!

Nog pratat om mig, mår ni bra?

//Anna

Päls - för eller emot?



//Anna

Mera blodprover för Anna

Nu åker jag in till Kim, han bor närmare sjukhuset så då får jag lite extra sovmorgon! Klockan 10 ska jag ta nya prover och prata med en läkare, så att jag får ett slut på detta!! Hur som helst så vet jag inte om det kommer bli mer uppdatering idag, om inte så får ni ha det så bra! Hörs imorgon!

Välkommna säjer jag till alla nya läsare oxå!

//Anna

Bröst - i dess olika former

Victoria Silvstedt Jodie Marsh 

När man går in på hotmail.com så kan man se ett bildspel som heter "djuuupa uringningar" - det är precis vad det heter!!
Jag är inte emot silikonbröst, jag tycker det kan se riktigt bra ut och skulle själv kunna tänka mig att ha det i en naturlig storlek. Men jag tror aldig att jag kommer att våga sätta kniven i bröstet - tänk om något går fel! Bilden på Victoria Silverstedt fick mig att reagera, för det ser väl inte bra ut!? Brösten sitter ju minst 2 cm infrån varandra och är runda som två handbollar - de ser påklistrade ut ju! Hade jag varit Jodie Marsh för en kväll i den outfiten så hade jag haft en enda tanka i mitt huvud "Är dom kvar på plats!?"
 Aubrey O'Day Jessica Szohr
Aubrey O'Day och Jessica Szohr däremot, de visar att det faktiskt kan vara snyggt med djuuupa uringningar. Dock skulle jag aldrig våga mig på en riktigt så djup uringning.. Skulle du?

//Anna

Klänningar - hiss eller diss?



Ibland får de verkligen inte till det! Tycker inte att någon av klänningarna är fula, men på ett eller annat sätt så gör det sig verkligen inte. Pågrund av bröst som är alldeles för upptryckta (ni vet vem jag syftar på) och midjor som ser ut att sitta alldels för hög upp så blir det inte så snyggt som det skulle kunna vara..


//Anna


Innebörden av att vara sjukanmäld - en massa läxor? (stress)

Som ni flesta vet så har jag inte varit i skolan på ett bra tag nu! Jag får gjort en heldel plugg hemirfrån och tror inte att jag kommer ligga efter så mycket när jag kommer tillbaka.. Tanken slår mig ändå, vore de inte ens egna rättighet att få ligga hemma utan några "måsten" när man är sjukanmäld? Jag förstår att man måste hålls en viss koll för att inte komma efter alldeles för mycket, men man borde kunna få hjälp, kompromisser borde finnas!? Det har tagit tre år att få vissa av mina lärare att förstå varför jag är borta så ofta, ändå har de fått skriftilg och muntlig information från mig om sjukdomen.. Tycker det är dåligt! Man ska som elev inte behöva bli ifrågasatt av sin lärare om sin sjukdom! Att ställa frågor är bra, men när de ställs på ett sätt som får en att känna sig dum och kränkt på, då är det något som är fel! Dumma lärare finns det, men sedan finns det också underbara lärare som gör allt de kan för att komma fram till en bra lösning som ska fungera för båda.. Det gillar vi!


11:e December


Bryter trenden

När jag fick i nian då var det "inne" med att gå runt med en 7eleven mugg med kaffe i, och visst gjorde jag det.. Nästan iallafall - jag hade kaffechocco i min. Nu har det länge varit en ny trend, trenden heter Espresso House! Det finns många mysiga caféer ändå envisas man med att gå dit alla andra går, visst är det så!? Espresso House har goda drycker och smörgåsar, men de finns även på andra ställen. Förutom studenrrabatten som de har så är det nog inte så mycket mer som skilljer sig från vanliga fik. Jag tror knappast att det är för studentrabatten man går dit heller. Jag dricker inte kaffe, ska aldrig börja dricka det heller. Men jag undrar vilken mat/café kedja som blir nästa trend? Kanske Burger King? Tänk om alla skulle gå runt med en stor Cola därifrån och en liten påse pomes!


Menmen, jag är väl i detta fall den som bryter trenden. Jag föredrar små och mysiga fik, och ur min mugg dricker jag
gärna te eller chailatte.

//Anna

Gammal stil = snyggt!



Välling & Vänner

Vet ni vad som duger mer än väl när man inte har sin pojkvän att gosa med på kvällen? Jo, en kopp välling och några avsnitt av Vänner^^

Kan faktiskt tipsa om välling, det är både bra, nyttigt, gott och lugnande! Jag föredrar den blåa förpackningen som är osockra fullkornsvälling, men även den sockrade är funkar! Ingen vidare större skillnad på den med och utan fullkorn, så lika bra att vara lite nyttig!




Sov gott & dröm någe sött!

//Anna


Ännu en lista

( ) tycker att sex är det viktigaste i ett förhållande
(x) har sagt nej till sex
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) varit kär i någon jag inte kan få
( ) hatat värme
( ) velat dö (Aldrig på riktigt, men vem har inte varit trött på livet!)
(x) skrivit på någons arm
( ) brutit något ben i kroppen
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) opererat bort mina mandlar
(x) varit pervers (Haha, det beror på hur det defineras)
(x) hatat/hatar min kropp och mitt utseende  (Klart att man har dåliga dagar ibland)
(x) spelat gitarr 
(x) skadat mig själv
(x) skrattat så att jag ramlat
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle dö för någon (Nej, jag skulle göra mycket för de jag älskar, men vad tjänar jag/dem på ifall jag dör:O)
(x) har ett smeknamn
( ) har knarkat
(x) tagit en främling på rumpan
(x) har druckit alkohol
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige (Räknas minibuss?)
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
( ) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
( ) har fler än 10 piercingar
(x) skrapat upp knäna
( ) hållit i en orm
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) tycker att tungpiercingar är snyggt
(x) önskar mig ett liv med en speciell person <3
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
(x) gillar att städa (sålänge det inte är i mitt rum)
(x) åker utomlands varje år
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
(x) har fått MVG på ett/flera prov
(x) har bra självförtroende
(x) tror på gud (Gud är för mig en stark inre kraft)
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
(x) trivs med min kropp (Även här pendlar det från dag, till dag)
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) druckit alkohol för att jag var deprimerad
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
(x) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) har snusat
(x) har rökt
( ) haft sex med fler än 5 personer på en kväll
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) varit kär i någon som haft ett förhållande
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon
( ) fått ett IG i betyg
(x) kysst någon på halsen/blivit kysst på halsen
(x) älskar att bli kysst på halsen

Höhö, underbart med alla dessa meningslösa listor..

                                                                                                                                                                                                         //Anna

Snälla tomten kan du ge mig!

Vilken är din favorit?

1.)                                        2.)                                         3.)        

 
Det är inte pågrund av de "fina" färgerna som jag gillar t-shirtarna, nej det är ju de underbart söta trycken! ^^

//Anna

10:e December


Ukulele och Dragspel

Det finns mycket som en heldel av er läsare inte vet om mig - vet ni tex att jag både kan spela ukulele och dragspel! ^^



Dock är jag inte lika duktig som denna söta man:



//Anna

Kär i en låt!


Ååh, jag får gåshud, så fint och mysigt! Har du sätt filmen? I så fall förstår du! Jag rekomenderar att se filmen. När man var liten då spolade man alltid fram när det kom musik, men jag garanterar att du inte vill göra det i Mamma Mia!

//Anna

Vad är frukost?

Hm, jag sitter och funderar på en grej.. Vad är egentligen frukost? Är de det första målet man äter under dagen, eller måste det vara i en viss mängd? Nu när jag är sjuk har jag ingen vidara mataptit, så imorse skippade jag frukosten. Men när jag skulle hjälpa mamma att göra pepparkaksdeg så tog jag självklart lite av degen. Kan man säja att pepparkaksdegen var min frukost?

Lunch och middag då, hur vet man vad som är vad. Jag äter tex aldrig lunch när jag går i skolan, däremot äter jag en måltid runt 5-6 tiden.. Är det middag jag äter då?

Egentligen, hur vet man vad som är vad.. Hur vet vi tex vad som är glass och vad som är godis? Piggelin och Magnum smakar helt olika. Den ena är består enbart av is och den andra av fryst grädde och choklad, båda kallas för glass - trots att de inte är gjort på samma sak.

Jag tror jag blivit lite skadad av all psykologi jag läst de senaste dagarna... Kankse borde jag hålla dessa tankar för mig själv..

PS. De som bara äter ett mål under hela dagen, vad är det för måltid dom äter? DS.

//Anna


Underkläder

Tycker du det är kul att önska sig underkläder? Är du den som ägar hundratals olika BH:ar som matchar med underdelarna?

 

På aftonbladets hemsdia står det idag att underkläder är årets julklapp - och den sexigaste dessutom! Jag personlingen tycker om att få underkläder i pressent.. Fast jag tycker inte om att ge bort det! Det är ju så svårt med alla storlekar, det är lättar att köpa "vanliga" kläder. Köper du fel storlek på underkläderna då är det så lätt att ta illa vid sig - det är ju faktiskt så! Tänkt dig själv,  hur glad blir din pojkvän om du går och köper ett par kalsonger i en alldeles för liten storlek!? Eller hur glad blir din  kompis om du köper en BH som verkligen inte passar!? Man behöver inte ta det personlingt, jag tror inte heller att folk gör det.. Men någonstans i bakhuvudet tror jag ändå att det sätter sig.. Eller..  Haha..

Är man osäker på storleken, då ska man nog köpa lite extra stort, hellre stora skapelser än små va? Det blir som en liten komplimang på köpet lixom=P

Hur skulle släkten reagera om du kom  iklädd detta till middagen?


Haha, lite knäppa funderingar sådär på morgonen innan man riktigt vaknat..

//Anna

Barn är söta!

Varför drabbar kärlek två speciella personer?

"En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar."
Andrew, 6 år

"Jag tror att det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel, 8 år


Hur känns det att bli kär?

"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år


Spelar det någon roll hur man ser ut?

"Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj, är det inte fel att vara vacker."
Anita, 8 år


Hur uppför sig kära personer?

"När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte på minst en timme."
Wendy, 8 år


Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?

"De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem."
Gavin, 8 år


Vad tänker de flesta när de säger "Jag älskar dig"?

"Man tänker: Japp, jag älskar honom verkligen. Men jag hoppas att han duschar minst en gång varje dag."
Michelle, 9 år


"En del människor kan vara väldigt nervösa, så de är bara glada att de fått ur sig det så att de kan börja äta."
Dick, 7 år


Min design

Eftersom jag inte kan sova så har jag pillat lite med min design, min gamla råkade jag radera - dumma, dumma Anna! Men ingenting går som jag vill just nu, anar att jag kanske är lite trött trots allt. Ska försöka sova nu, och den nya designen kommer - jag lovar, du ska inte behöva stå ut med denna tråkiga! ^^

//Anna

Mer sex åt folket!?

Haha, här är en lista på hur många kalorier en kille bränner under sex:

           
TA AV HENNES KLÄDER
Villig..................................................12 Kalorier
Ovillig.................................................187 Kalorier

KNÄPPA UPP BH:N
Med båda händerna.......................................7 Kalorier
Med en hand.............................................12 Kalorier
Med tänderna............................................85 Kalorier

TRÄ PÅ EN KONDOM
Med erektion............................................6 Kalorier
Utan erektio............................................315 Kalorier

ÖVNING
Försöka hitta klitoris................................. 8 Kalorier
Försöka hitta G-punkten.................................92 Kalorier

STÄLLNINGAR
Missionären.............................................12 Kalorier
69:an, liggande.........................................78 Kalorier
69:an, stående..........................................112 Kalorier
Skottkärran.............................................216 Kalorier
Bakifrån (doggy style)..................................326 Kalorier
I ljuskronan............................................912 Kalorier

ORGASM
Riktig..................................................112 Kalorier
Fejkad..................................................315 Kalorier

EFTER ORGASM
Ligga och kramas........................................18 Kalorier
Gå upp direkt...........................................36 Kalorier
Förklara varför du går upp direkt.......................816 Kalorier

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION
Om du är:
15-19 år...............................................22 Kalorier
20-29 år...............................................36 Kalorier
30-39 år...............................................80 Kalorier
40-49 år...............................................124 Kalorier
50-59 år...............................................972 Kalorier
60-69 år...............................................2916 Kalorier
70 och uppåt...........................................Döden

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT
Lugnt..................................................32 Kalorier
Snabbt.................................................98 Kalorier
Med hennes pappa knackandes på dörren..................1218 Kalorier
Med din fru knackandes på dörren.......................3521 Kalorier

Haha, vad är detta för lista egentligen!? Den kan väl inte stämma?

//Anna

Min namnsdag!

Eftersom alla verkar ha glömt bort min namnsdag *snyft, så är det tur att inte jag har det..

//Anna





 


Framtidens teknik

Jag har precis försökt förklara för min moster vad en "plogg" är. Haha. Först och främst fick jag lära henne att det heter Blogg. Hon kunde verkligen inte förstå att folk medvetet lämnar ut sig på nätet för allmänheten. Efter att kollat igenom min blogg en lång stund så säjer hon sedan "Kan jag få se hur hemsidan ser ut nu då?" Då fick jag lugnt förklara för henne att bloggen som hon kollat igenom är en hemsida.

Tänk att de som är en självklarhet för än själv är som ett stooort frågetecken för många andra. Jag bryr mig inte om att tänka på hur det hela fungerar, det ända jag bryr mig om, det är att det fungerar.

Knepigt dedär...

Undra hur det blir i framtiden, tänk om jag kommer vara den där mostern eller mormorn som inte fattar någonting av framtidens manicker. Hm, nej jag ska alltid hålla mig informerad via internet, nyheter och tidningar..

//Anna


Älskar dig!



Tänk att jag och Kim har känt varandra sedan våren 2005. Vi har hunnit göra såå mycket! Alla bilder jag har på mig och kim från 2005/2006 - det är bara en massa pussbilder^^ Sedan 2007 då var vi på Rhodos och i Sälen, och 2008 då var vi istället på Kreta och Sälen. Att resa ihop är helt underbart, att få vakna upp med varandra varje dag, att få uppleva allt ihop men det bästa av allt är ändå att för alla andra få visa att det är Han & Jag - det är VI!!

Jag Älskar Dig Kim!

//Anna


Cheap Monday



Är det bara jag som tänkt på att döskallen för Cheap Monday har ett hatkors i pannan? ...

Bakis på nyponsoppa?

Jag har sovit väldigt dåligt de senaste, vet inte varför. Inte kunnat somna före 2 på rikigt länge, ändå vaknar jag runt 10 varje dag.. Ni kanske undrar varför jag fortfarande är hemma från skolan? Här kommer en liten förklaring:

1.) Mina blodvärden är inte bra, så jag brir yr så fort jag gå och det känns som mitt huvud inte hänger med:/
2.) Mitt immunförsvar är så lågt att de på sjukhuset vill att jag ska vara hemma och ta det lugnt.

Idag hade jag tid hos en fotspecialist - jag skulle fått en sula som formas efter ens egna fot. Men känner mig lite för yr för att ensam åka till stan=P Tänk er att gå runt bakis, dygnet runt.. Dock har jag inte illamåendet - men alla andra bakiseffekter. Haha.

Kan man bli bakis på annat än alkohol?

9:e December


Tandställning?

Jag var och hämtade posten precis. Idag hade jag fått 4 st brev! Yeey.. Ett brev från min kusin, ett från statistiska centralbyrån, ett från sjukhuset och ett från tandspecialisten - yes, äntligen!! Jag har aldrig varit nöjd med mina nedre tänder (säjer man så?) och i våras gick jag till tandläkaren för att klaga, jag undrar varför jag aldrig fått någon tandställning!? Hur som helst så tog de en massa kort på min mun och jag försökte lite diskret bita lite extra snett så att de skulle ta det på allvar. Nu ett halvår senare och ett samtal med massa klagomål från pappa så hörde de av sig och jag kanske ska få min efterlängtade tandställning nu! Anna är glad!  Om jag har tur kanske jag blir lika snygg som Betty!                                                               


         






















//Anna

10 miljoner rikare!!

Helt otroligt! Just nu är någon 10 miljoner kronor rikare - utan att veta om det! Ghaa, det är okej, jag kan ta pengarna istället! Jag gick in på aftonbladets hemsida och hittade där artikeln om jokerraden som ger 10 miljoner. Tänk va mycket man skulle kunna göra med pengarna! Vad skulle du göra? Skulle du skänka pengar, isf till vad och hur mycket?

Shit va störande

Varför blir storleken på texen olika i vissa inlägg:O!?

Lidsay Lohan

Jag, William (min lillebror) och Benjamin (min systers kille) satt precis och kollade på filmen "Föräldrafällan". Har du sätt den? Isfåfall vet du att Lidsay Lohan har huvudrollen. Hon spelar två personer - de är tvillingar. Lohan var min största idol när jag var liten! Jag tyckte det var kul när Mean Girls kom, för då var det längesedan jag hade sätt henne i någon film. Men strax efter detta så började jag läsa allt skvaller om henne - så tragiskt! När jag var liten då ville jag se ut som henne, jag ville har rött hår och fräknar. Men nu, nu är det brun-utan-sol, sleten hy och hår i olika färger från dag till dag som jag förknippar med henne. Om man ska lita på allt skvaller så verkar det ju faktiskt som att det börjat gå bättre för henne nu, men det spelar inge större roll för mig. Skadan är redan skedd. Hon är inte den idol som jag såg upp till...


Vart tycker du hon är sötast!?

Tänk hur lätt en person kan förändras, tänk vad lätt det är att förlora någon som man tror man vet allt om. Med att veta allt om någon så syftar jag inte på Lidsay Lohan, jag menara allmänt. Den person som är ens bäste vän, kan imorgon vara ens största fiende. Visst är det läskigt när man tänker så!? Jag menar, tänk på alla som blivit bedragna, i ena stunden tror man att det är "vi för alltid", men i andra stunden så får man reda på att man delat personen med någon annan  och personen man älskat, är nu den man hatar.  

Lite funderingar bara...

//Anna

8:e December


Sov gott!

God natt och dröm någe fint! En ny dag i morgon, jag hoppas jag mår bättre då. Har känt mig svimfärdig hela dagen - mer eller mindre. Det känns som att mitt huvud är i min skugga. Känner mig allmänt seg i huvudet. Järnbrist?

Sov gott!

//Anna

Ätstörningar

Varje dag vaknar man upp och vet att det är såå många som mår dåligt! Det värsta är att det är så svårt att få hjälp! Jag vet själv hur det är. När jag var som sämst tog mamma med mig till sjukhuset där de skulle vara inricktade på ätstörningar. Vet ni vad de sa? Jo de sa: Hade du vägt 1 kg mindre, då hade vi prioriterat dig, men kom åter om du blir sämre" Tro fan att jag inte gjorde det! Detta är skam tycker jag! Ska man inte kunna få hjälp innan det redan gott för långt! Ska hjälpen finnas först när det kanske är försent?

Som tur var klarade jag mig på egen hand. Men med vetskapen om hur många det är som inte klarar det och som skulle behöva ha den hjälp som nu inte går att få, så vet man inte vart man ska börja föra diskutionen. Men någonstans är det fel! - Och någonting måste göras! Vart ska man börja, hur mycket krävs? långt ska det behöva gå, innan de ansvariga förstår allvaret av begov att få mer hjälp!!? Men det behövs två stycker för att man ska kunna mötas. Det går inte att tvinga på någon hjälp men samtidigt är det sällan en sjuk person söker hjälpen själv.

Här är en video som verkligen berör! Jag mår lika dåligt varje gång jag ser den.

Ni som läste min gamla blogg har nog redan sätt denna video, men den är ju så hemsk!

Jag var inne på  http://raspberrysmile.blogg.se och jag fick mig en riktig tankeställare. Jag kollade igenom hennes blogg, och jag blev upprörd! Det faktum att så många lever med ångesten kring mat gör mig ledsen. Jag vet själv att man kan känna sig bra och frisk trots att kroppen signalerar  något helt annat. Man blir blind och dempar kroppens varningssignaler, istället uppfylls man av "framstegen" av viktnedgång och ben som sticker ut. Jag menar verkligen inte att klanka ner på dig som mår dåligt - för det värsta är som jag sa: Att du nog inte mår dåligt..

Något annat som gör mig upprörd det är folk som till en "sjuk" person säjere saker som: Är du dum i huvudet, du ser ju bara sjuk ut, du får skyllda dig själv som inte lyssnar på andra, det är bara att stoppa i dig mat och vara nöjd!
Nej.. så enkelt är det Inte! Lägg av med alla sådana komentarer - tror du själv att det du säjer hjälper något!? Tror du själv att det i grund och botten bara handlar om att äta eller inte äta? Ofta är problemet mycket djupare än bara så!

Ikväll går min tanke till alla er som av någon grad lider av ätstörningar..

När jag fyllde 10 år så fick jag en blå ram med en dikt i av mamma, den har sedan dess varit placerad vid min säng. Varje kväll läser jag dikten, vissa kvällar tänkter jag på innebörden andra kvällar är det bara en massa ord. Men tänk efter och läs den långsamt.

"Tro på dig själv och på framtiden,
samt allt det underbara livet har att ge.

Var rädd om din dröm,
för den ger dig kraft att gå din egna väg,
och hitta ditt egna mål.

Låt din dröm bära dig framåt,
så blir den verklighet en dag!"

//Anna

Bild på mig

image170
Haha, hittade denna gamla bild på mina förra blogg. Ibland får jag till det.. Höhö

Smoothie

Jag älskar glass, men kan bara äta sorbéglass. Ett bra altenativ som man kan göra hemma och som är minst lika gott, det är min hemmagjorda smoothie:

En portion

1 st banan
1 dl frystabär (
frysta gör att det blir mer glassliknande)
1 ½ msk socker

Sockret går att skippa, jag brukar göra det - det är lika gott utan! (möjligtvis lite surare). Om man vill servera detta till erfterätt så är det toppengott med lite mjölkfri outyglass eller sorbé till. Jag har i andra recept läst att man kan lägga lite yoghurt i för att få en mer rinnig konsistens. Men gör man detta så är det ju inte längre en "Anapaana smoothie"

Har du något annat recpet?

//Anna


Min önskelista


Klänning - dyr vs billig


Jag behöver kanske inte nämna att jag gillar Odd Molly - tror de flesta har fattat de. Men visst är dessa två klänningar fina!! Skulle vilja ha någon av dem till jul..

Resumé av gårdagen

Vilken mysig kväll det blev igår! Pepparkakor bakades och marsipangrisar doppades i choklad. Vi spelade "Så det kan låta" vilket är ett roligt spel även om för den som inte är särskillt musikalisk. Vi lekte även den gamla hedeliga leken Sanning eller konsekvens - kul! Vi körde våran egna variation och vägrade man göra något så fick man drick 6 glas med vatten samt bjuda på en drink till någon i London. Jag tjänat totalt in 3 drinkar, yeey! ^^ När det var min tur för att ta konsekvens så tänkte jag att Kim skulle ge mig något snällt, hmm.. Jag fick gå ut och ställa mig mitt på gården på en gunga för att fem gånger skrika "Jag älskar mig själv, jag älskar mig själv... "

//Anna

7:e December 2 advent


Längtar tillbaka!


Åh var härligt det var att få ligga i polen och njuta av solen, vill tillbaka!

Vill ha!



6:December


God morgon!

Idag är det lördag - skönt med helg! Dagens planer är följande:

  • Städa huset
  • Hitta några rena kläder
  • Träffa Sophi  för att köpa julklappar
  • Julmys med film ihop med Kim, Micke och Sophi (det skulle egentligen vara med fler personer ikväll, men jag är känner mig inte tillräckligt frisk ännu)

Det känns som att det kommer bli en lyckad dag! Men det kommer bli destomindre uppdatering idag.

Hoppas ni oxå ska göra något kul idag!

//Anna

Idol

Såg ni på idol förut? Alice och Kevin gick vidare till final. Var arg jag blev när de ropade upp Alices namn.. Hon har verkligen gjort bra ifrån sig under säsongen, men min favorit är ändå Robin B. Han har utvecklats enormt sen första programet! Dessutom så tycker jag verkligen inte att Alice gjorde bra ifrån sig i dagen program, menmen, det brukar inte vara 1:an som får mäst framgång faktiskt.. Heja dig Robin!! Kevin däremot - hur grym är inte han då!!? Varje fredag, i alla gengrar har han klarat sig galant, han har båder rösten och charmen! Att förstaplatsen kommer att gå till Kevin är givet enligt mig!

Alice och Kevin smilade ikapp med finalbiljetterna i handen.
Finalisterna!!

Sov så gott!

//Anna



Julklappen beställd

Jag har precis klickat hem en julklpapp till en av er som läser detta inlägg. Thihi^^ Jag älskar att ha hemligheter!


Vill ha - klänningar!!

 
Jag har varit sugen på denna klänning länge nu! Men vet bara inte om jag ska slå till.
 
Jag är även sugen på denna klänning! En snygg nyårsblåsa! Villa ha!!

Slang i näsan

Tänk att när jag gick i 8:an då var jag sjuk och tvingades ha en sond som gick genom näsan ner i magsäcken i 8 veckor! Jag hade haft det en gång innan då jag gick i 5:an. 

I 5:an tyckte jag inte att det utseendemässgit var så jobbigt men i 8:an var det värre. Jag hade precis börjat en ny skola och första intrycket och killar var viktigt! I två veckor stog jag ut, men sedan var det nog. Jag gick till sjukhuset och sa som det var. De gav mig då en låda med ett antal slangar/sonar i - de menade att jag själv skulle sätta in en slang varje kväll, för att sedan på morgonen ta ut den. I början totalvägrade jag, det lät ju så hemskt och läskigt! Men en dag när jag hade fått nog av alla blickar, då bestämde jag mig: Och det var faktiskt inte så jobbigt..

Först fick man spruta in bedövningsalva i näsan, sedan fick man smörja in slangen med salva. När detta var gjort då var det bara att sticka in slangen och svälja ner den så att 1 decimeter kvarstog utanför.. Detta gjorde jag varje vardag i 6 veckor!! De ni, gör om det!

På nätterna när jag hade sonden så kopplade jag den till en pump som såg till att jag fick i mig 1½ l näring. Men under dagarna då fick jag istället dricka 1 liter vätska - och ingen anna mat eller föda! Bara vatten och tuggumi.
 
Lite funderingar sådär på kvällen.

//Anna

Ett ljus


//Anna

Julklappar

Vad ska man köpa till sin pojkvän!? Vad ska man köpa till sin 10:åriga lillebror? Jag börjar få lite ångest... Tycker det är mysigt att gå på stan och julhnadla men när man inte vet vad man ska köpa, då är det en annan femma... Segt.



Här ovanför är ljusstakar som jag skulle vilja ha, tycker de är jättesöta! Jag har denna modell fast bara i rött och grönt.

//Anna

TreSmaTing


5:December


.se

Har ni sätt? Nu fungerar det att skriva in tresmating.se - kul!!

Middag

Hej på er!

Nu ska jag platta håret och ta på mig något annat en mysmyxor och t-shirt - jag och Kim ska på middag. Egentligen så är vi båda sjuka och borde nog ligga hemma istället. Men middagen har varit planerad länge, och vad är skillnaden på att äta middag hemma eller hos en  kompis? =P Vi ska över en matbit planera våran Londonresa: Någon som har tips på bra hotell?

Ha en trevlig kväll!

//Anna

4:e December


Rackans hund

Jag och Kim var ute på en promenad förut vi gick förbi Ica för att köpa lite c-vitaminer, Kim köpte även lussebullar och jag ett vurtbröd (va äckligt de låter). När vi kom hem så möttes vi av Kims pigga hund, och i hallen låg våra halstablettsförpackingar - men de var tomma! Rackans hund hade ätitupp dom! Undra på att han kommer bli dålig i magen! Som tur var hade han inte lyckast ätaupp mina dyrbara apotekstabletter. Mohahaha..

//Anna

tresmating.se

Nu så.. Jag har precis beställt en ny domän till bloggen. Härdanefter kommer ni vara välkommna till min blogg som heter: tresmating.se

Sov gott

Glömde säja godnatt..


Sov så gott och dröm någe fint:)

//Anna

Apoteket

Har vi inte ett underbart apotek i Sverige? Jag tycker det är lika kul att gå in och "shoppa" på apoteket varje gång! Det finns alltid något man behöver. Jag var på apoteket senast idag och köpte då hem Strepsils halstabletter - toppen bra är de!
Här nedan är min favoriter:











  











Sedan gillar jag även den röda handkrämen med vaniljdoft, men hittade ingen bild på den..

//Anna 

Fel på 3:an


Som flera har märkt så står det en 2:a istället för en 3:a på dagens julkalender. Jag har inte de redigerade exemplaren med mig på Kims data. Men tycker inte det gör något, tror ni förstår ändå;)

Lista

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[?] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. (som om man skulle gilla det?)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATREALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel. (Sims, ibland, haha!)
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. (Men nästan, jag sövdes ner och allt var klart för operation, men de ställdes in för när de skulle börja  operera så såg de att skovet hade flyttats)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då att jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful. (Inte ful, men alla har väl sina sämre dagar!?)
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[x] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Haha, för en gång skull så var det en hyffsat rolig lista! Frågan är om ni orkade läsa igenom allt;)

//Anna

3:e December


"Du ska isolera dig"

Hej, allt bra?

Nu är jag nyss hemkommen från sjukhuset. När jag vaknade imorse så värkte halsen och näsan rann, i och med att min mage är som den är nu så sätter sig förkylningen även på magen-med andra ord, det blir nya smärtor. Men till sjukhuset kom jag klockan 10 och väl där så togs det en massa prover. När det kommer på tal om att jag blivit förkyld så kollar sjuksköterskan på mig och säjer: Du håller dig hemma va, med ditt låga imunförsvar så kan du inte gå i skolan och sånt, för då kommer du att råka på alla möjliga bakterier.

Va:O!? Menar hon att jag ska hålla mig hemma tills jag blir helt bra igen? Svar, ja! Läkarn instämde och rådde mig till att vara hemma och ta det lugnt. Hm.. Min närvaro i skolan lär knappas bli bättre kommande vecka om det fortsätter såhär. Men nog pratat o detta..



Va bra filmen jag såg igår va!! Jag lipade ett antal gånger.. Den innehöll många delar och handlingen var inte självklar. Bra skådespelare var det också, men va komiskt det var att Phoebe var med!!




//Anna

Kex och vin

Glömde berätta en sak - jag har världens underbaraste pojkvän! När jag kom hem till honom nu, då hade han köpt kex med ost, och vin. Hur mysigt är inte det då? Så nu ska vi kolla på film, knapra på kex och dricka lite vin. Brukar inte dricka ofta, så om det blir ett glas på en veckodag gör inget. Men man kanske ska ta sig en sväng på crosstrainern där hemma imorn - om jag orkar.



//Anna

PS. I love you

Ikväll ska jag och Kim se PS. I love you. Jag har hört att den ska vara bra.. ? Jag minns en gång för ett tag sen så satt jag och Kim uppe, klockan var väl kanske 2:00 någonting, vi kunde inte sova.. Vi slog på TV:n och kollade om det var något på filmkanalerna, de var det! Klockan 2:40 skulle PS. I love you börja - yes tänkte jag. Eftersom jag hade hört att den skulle vara bra. Men när vi klockan 2:40 bytte till rätt kanal, då möttes vi utav något helt annat. Varken jag eller Kim kunde räkna ut att det på natten inte visades någon romantisk dramafilm. Men där satt vi i alla fall, trötta och förväntansfulla - men framför porr!! Inte riktigt som vi hade tänkt oss...


//Anna

Heroin missbrukare?

Hej på er!

Idag har jag ägnat hela dagen till att plugga - jag har fått gjort en hel del! Ikväll ska jag åka in till lägenheten för att få lite extra sömn, för imorgon ska jag tidigt vara på sjukhuset.. igen. Om man kollar på min högra arm så skulle man kunna tro att det bor en heroinmissbrukare i mig, det är små blåmärken och spår efter stick "överallt" =P Men så är inte fallet. Jag gillar ju bara att gå till sjukhuset för att ta blodprover - not! Menmen, ibland får man göra saker man inte vill. Visste ni förresten att allt blod som tas på Sahlgrenska sjukhus, det körs till Norge för observation! Hur var det med miljötänket?


//Anna

2:e december


1 december


Min julkalender

Som ni nog alla vet så är det ju 1 December idag! Jag ska fira det med att ha en alldeles egen julkalender här på bloggen. Så i kommande inlägg ska ni gå se första luckan!

Glad första december på er! :)


Poker och chaite

God morgon på er! Ni behöver inte längra gissa - hemma idag igen.. Jag fick mig knappt någon blund inatt. Kramp, ångest och en kännsla av att bara vilja försvinna höll mig vaken. Mina ögon är stora som pingisbollar idag! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, en filt och min älskade värmedyna.

Jag har tänkt på de att många av mina senaste inlägg låtit rätt "deppiga". Jag har det jobbigt med magen just nu - men mår bra annars! Det finns mycket som är bra! Därför ska jag nu skriva en lista på posetiva ting som på ett eller annat sätt få mig att må bra/bli glad:

Vintern
Värmen och ljusen i alla hem
Londonresan som jag, Kim, Sophi och Mikke ska göra - det kommer bli grymt!!!
Stockholmsresan med min älskling
Julmusik
Sitta och spela julmusik på pianot
Mina nya skinnhandskar
Mina nya mysstrympor
Chaité
Vänner - serien
TreSmaTing
Hönöbröds nya fiberika och nyckelhålsmärkta bröd
Höök
Photoshop
Poker
Mitt hår som börjat bli lite längre - yeeeey!
Reliv - verktabletter

Som ni ser, det posetiva överväger, och det är jag medveten om. Men när man mår dåligt eller har ont, då är det svårt att sätta fokus på något annat. "Fasen va ont i magen jag har, men det gör inget jag kan spela poker och dricka chaite" Så tänker man inte.. Men däremot kan alla dessa poseitva ting hjälpa än på vägen. Istället för att bara ligga i sängen och tycka synd om sig själv så kan man göra någonting utöver det som kan skilldra tankarna.

//Anna

RSS 2.0